Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JARDIN TROPICAL

   Costa Adeje, Spania

de la
3083  2559 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Drinks & Food:
Cele 5 restaurante ale hotelului asigura o diversitate a preparatelor locale dar si internationale. Restaurantul “Las Rocas” de tip a-la-carte cu specialitati din peste deschis pentru pranz si cina, restaurant “El Patio” serveste oaspetilor specialitati din carne, restaurant “Las Mimosas” de tip bufet este deshis oaspetilor pentru mic-dejun si cina, restaurant “Las Cuevas” de tip a-la-carte unde turistii au parte de specialitati diverse si un meniu care se schimba in fiecare zi, si restaurant “Los Cucuruchos” unde turistii pot savura pranzul intr-o atmosfera relaxanta. Turistii se pot relaxa deasemenea la barurile “Lobby Piano Bar”, “Café de Paris” si “Las Adelfas Juice Bar”.

Sport si Divertisment:
Hotelul are 3 piscine ( o piscina cu apa sarata si una incalzita care are o zona speciala pentru copii ). Datorita parteneriatului pe care hotelul il are incheiat cu mai multe cluburi de golf in regiune turistii cazati la Jardin Tropical se pot relaxa jucand golf la unul dintre acestea beneficiind de reduceri suplimentare.

Web page:
http://www.jardin-tropical.com/eng/index.htm

Spa & Welness:
Centrul-spa al hotelului le ofera oaspetilor sai care vor sa se relaxeze si sa isi incarce bateriile cele mai diversificate tratamente aici incluzandu-se tratamente cu alge, tratamente faciale, tratamente aromatice, hidroterapie, masaj.

Localizare:
Jardin Tropical este un hotel de 4 stele superior situat in statiunea Costa Adeje, la 500 m de plaja Torviscas Beach. Parcul acvatic Aqualand se afla la 1 km distanta. Hotelul are intelegeri cu 7 cluburi de golf, oferind reduceri oaspetilor sai i, iar cel mai apropiat club de golf este Golf las Americas la 3 km. Aeroportul Reina Sofia se afla la o distanta de 18 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.