Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Krabi Thai Village

   Thailand, Thailanda


Descriere

Localizare:
Krabi Thai Village Resort este poziționat excelent la numai câteva minute de principalele atracții din stațiune. Ao Nang Beach se află la 800 m depărtare față de hotel.

Sport și agrement:
Cei ce vor să se mențină în formă și pe perioada sejurului, au la dispoziție un centru de fitness în incinta hotelului, precum și facilități SPA.

Facilități camere:
Camerele sunt dotate cu mobilier în stil thailandez, pardoseală de lemn, baie proprie, zonă de relaxare, TV, seif și facilități pentru prepararea ceaiului sau a cafelei.

Facilități hotel:
Krabi Thai Village Resort combină facilitățile moderne cu stilul arhitectural specific thailandez, pentru a oferi oaspeților o ședere de vis. Acest resort este alegerea ideală pentru relaxare și explorarea celor mai minunate locuri din regiune. Hotelul dispune de 3 piscine în aer liber și un centru spa, ideale pentru relaxare. Conexiunea Wi-Fi este gratuită pe holurile hotelului. Mesele sunt servite la restaurantul resortului, acesta oferind preparate cu specific thailandez și bucurându-se de o superbă vedere asupra Golfului Nopparat Thara. Hotelul mai dispune și de bar, tobogan cu apă, terasă, grădină, masaj, centru wellness, saună, mic dejun în cameră, birou de turism, servicii de babysitting, spălătorie și salon de frumusețe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.