Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AVALON

de la
1404  1320 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.09.2024 - 26.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

AVALON - ADULTS ONLY - ZANTE TOWN
Descriere: HOTEL AVALON Hotel dedicat adultilor, care ofera o atmosfera linistita si o ambianta fermecatoare.
Tip masa: Demipensiune.
Localizare: HOTEL AVALON Situat pe dealul pitoresc Bochali, la 1 km de cea mai apropiata plaja ( se coboara/urca pana la/de la plaja). Hotelul este situat la 1 km de portul Zakynthos, de centrul comercial al orasului si de baruri. Hotelul Avalon este la 2 km de plaja Tsilivi si la 1,8 km de Muzeul Bizantin. Aeroportul insulei este situat la 5 km. Plaja:Plaja publica a orasului Zante, cu pietre. Acces shuttle catre plaja Tsilivi de cca 3 ori / zi.
Dotari camere: La HOTEL AVALON toate camerele au aer conditionat (inclus iin pret) si balcon cu vedere la mare, la munte si la gradina. Printre alte facilitati se numara acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat cu canale prin satelit si frigider, uscator de par, safe (contra cost).
Facilitati generale: HOTEL AVALON Hotelul Avalon ofera camere cu vedere la Marea Ionica. Acesta dispune de o piscina in aer liber. Oaspetii se pot relaxa in gradina sau pe terasa cu vedere panoramica. La piscina sunt disponibile sezlonguri si umbrele gratuite. In fiecare zi, restaurantul serveste micul dejun tip bufet, pranzul si cina. Barul ofera bauturi alcoolice si racoritoare.
Clasificarea agentiei: 3*+
Web : www.avalon-palace.com



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.