Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NO NAME HOTEL


Descriere

Descriere Hotel Majestic:
situat in centrul statiunii, aproape de cluburi si baruri, este alegerea ideala pentru tineri si pentru cei dornici de distractie si plaja.


Localizare HOTEL MAJESTIC:
pe strada principala a statiunii Laganas la numai 400m de plaja cu acelasi nume, renumita pentru broastele testoase Caretta-Caretta. Orasul Zakynthos, capitala insulei si principalul port se gaseste la 4km distanta, iar aeroportul la numai 3km.


Tip masa:
All Inclusive (mic dejun, pranz si cina tip bufet)


Dotari camere: HOTEL MAJESTIC dispune de camere spatioase, dotate cu: baie cu dus, aer conditionat (contra cost - cca 7 euro/zi), seif (cu plata la receptie), TV satelit, telefon, Wi-Fi (cu plata, la receptie), frigider (inclus), balcon. Curatenia in toate camerele se face zilnic, schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor de 3 ori pe saptamana.


Facilitati HOTEL MAJESTIC: restaurant , piscina exterioara amenajata cu sezlonguri si umbrelute, sala de jocuri, piscina pentru copii, bar la piscina, parcare gratuita, receptie cu TV si centru internet, prosoape de plaja, cabinet medical, centru spa.


Web: www.hotelmajesticspa.gr


Clasificare oficiala: 4*


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.