Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zante Maris ( Adults only)


Descriere

Oferind servicii si facilitati de calitate, acest hotel este adults only si este situat în stațiunea Tsilivi . Privelistile deosebite si plaja cu nisip fin din Tsilivi, premiata cu steag albastru, atrag turistii cu forta unui magnet, promitandu-le o vacanta interesanta. Camerele sunt luminoase și moderne și sunt complet echipate si dotate cu Smart TV cu canale prin satelit, balcon sau terasă și aer condiționat.

Localizare

Zante Maris se afla in Tsilivi-zona Planos, pe plaja cu steag albastru, la 70 m de statia de autobuz si taxi, 70 m distanta fata de centrul statiunii Tsilivi, 3 km distanta fata de orasul Zante si la numai 7 km distanta fata de aeroportul din Zakynthos.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie, exchange, room service, restaurant principal in sistem bufet, lobby bar, lounge, salon tv, bar la piscina unde se pot servi gustari de-a lungul zilei, magazin de suveniruri, supermarket, spalatorie.

Facilitati camere

Camerele au in dotare baie proprie cu dus si uscator de par, televizor, telefon, mini frigider, balcon sau terasa, aer conditionat, seif (contra cost, 10 euro/ saptamana).

Piscina

Piscina exterioara, piscina interioara incalzita, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrelute gratuite la piscina.

Activitati/Divertisment

Pentru petrecerea timpului liber, hotelul va ofera programe de divertisment in fiecare zi la barul de la piscina si pe o scena in aer liber special amenajata pentru programele de divertisment:"Seara Greceasca", "Live Cabaret", "Karaoke", "Live Bands", "Bingo", "Ghicitori”, „Nights Disco”, biliard, sala de jocuri, volei pe plaja, tenis de masa, jacuzzi, sauna, sala de gimnastica, salon de infrumusetare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Receptie 24h
Parcare
Bar
Asistenta medicala
Room service
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie