Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqualuz Lagos


Descriere

Localizare: Apartamentele sunt la doar 650 de metri de plaja Praia da Batata si la aproximativ 750 de metri de plaja Praia de D'Ana. Centrul orasului Lagos se afla la 10-15 minute de mers pe jos, desi magazine, baruri si restaurante locale se gasesc la doar 2 minute distanta. O statie de autobuz locala se afla la 150 de metri de proprietate. Complexul se afla la 3 km de terenul de golf Boavista.
Descriere: Apartamentele Aqualuz au 4 apartamente familiale, 30 de studiouri si 129 apartamente cu un dormitor, dispuse pe 5 etaje, dintre care majoritatea au un balcon mare cu vedere la piscina.
Facilitati hotel: Restaurant, bar, 2 piscine exterioare cu zona pentru copii, terasa cu sezlonguri si umbrele, piscina interioara, sala fitness, spalatorie, Wi-Fi gratuit, centru spa cu baie turceasca, sauna, servicii de masaj si o terasa pe acoperis, parcare, sala de jocuri cu tenis de masa si snooker, un club pentru copii, salon de infrumusetare.
Dotari camere: Toate cele 177 de apartamente (cu dimensiuni intre 40 si 90 mp) ofera aer conditionat, TV LCD, telefon, seif individual, articolele de toaleta gratuite, uscator de par, baie cu cada sau dus, balcon. Apartamentele au si chicineta completa utilata cu frigider, plita, cuptor cu microunde, prajitor de paine, masina de cafea. Studiourile sunt echipate in mod similar, dar nu au un dormitor separat.
Web: www.aqualuzlagos.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.