Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TIVOLI CARVOEIRO

   Carvoeiro, Portugalia


Descriere

Descriere HOTEL TIVOLI CARVOEIRO:
Amplasat in varful unei stanci, deasupra Praia Vale Covo, Tivoli Carvoeiro este un loc ideal pentru a admira peisaje spectaculoase la orice ora din zi. Terenul de golf Vale de Milho se afla la mai putin de 5 minute de mers cu masina, iar parcul acvatic Slide and Splash se afla la 5 km. Hotelul ofera shuttle bus gratuit de 3 ori/zi pana in centrul statiunii
Tip masa:
Mic dejun/demipensiune
Localizare HOTEL TIVOLI CARVOEIRO:
Hotelul este situat la malul oceanului, pe o stanca spectaculoasa, la 10 minute de mers pe jos de centrul turistic al statiunii Carvoeiro si 40 minute cu masina de aeroportul din Faro.
Plaja:
Pozitia hotelului, situat in varful unei stanci, nu permite accesul la plaja.
Dotari camere:
Hotelul dispune de 293 camere: 140 camere standard land view, 143 camere standard sea view, 4 camere superior sea view, 4 suite cu vedere la gradina, 2 camere pentru persoane cu dizabilitati. Camerele standard au o suprafata de 21 mp si sunt dotate cu aer conditionat, TV saletit, internet wireless gratuit (pe baza completarii unui formular pentru baza de date a hotelului), minibar, facilitati de preparare ceai/cafea, uscator de par. Recomandam cu precadere camerele cu vedere la mare care dispun si de balcon, privelistea fiind cu adevarat spectaculoasa.
Facilitati HOTEL TIVOLI CARVOEIRO:
Hotelul beneficiaza de restaurant principal cu terasa, restaurant a la carte panoramic situat la etajul 5, 2 baruri, cafenea,2 piscine exterioare pentru adulti si copii, health club (sauna, baie turceasca, fitness, masaj, tratamente corporale), piscina interioara cu jacuzzi, camera de joaca pentru copii, teren de joaca pentru copii, teren de volei, masa de tenis, program de animatie si muzica live seara, biblioteca, biliard, centru de scufundari, centru de conferinte (10 sali intre 45-557 mp cu capacitate de maxim 900 persoane), parcare.
Clasificarea agentiei: 3* superior
Web: www.tivolihotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.