Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PAPILLON ZEUGMA

Descriere

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Belek, la 35 km de aeroportul din Antalya si la 40 km de centrul orasului Antalya.

Cazare:
Hotelul dispune de un numar total de 338 de camere. Sunt 299 de camere in cladirea principala si 39 de apartamente in gradina. 218 camere standard (35 mp, maxim 2+2 persoane, un dormitor si o baie); 39 de apartamente familiale in gradina (55 mp, maxim 4 persoane, un dormitor, un living si o baie); 40 duplex family (70mp, maxim 4 persoane, un dormitor, un living si doua bai); 22 Junior Suit (70mp, maxim 4 persoane, un dormitor, un living, o baie cu jacuzzi); 11 Excellent Suit (110 mp, maxim 5 persoane, un dormitor, un living si o baie cu jacuzzi); 4 Duplex Suit (140 mp, maxim6 persoane, doua dormitoare, doua livinguri, doua bai cu jacuzzi). In toate camerele sunt: aer conditionat (functioneaza in functie de conditiile meteo), telefon direct, mini bar (cu bauturi racoritoare, apa si bere, reumplut in fiecare zi), seif, halat si papuci la sosire, TV satelit, canale de muzica si balcon.

Servicii:
High class all inclusive – mancare si bautura – bautura de bun venit, mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, in camerele familiale ceai si cafea, spectacole culinare, bufet dietetic, bufet la miezul noptii, restaurante A’ la Carte, toate bauturile alcoolice si non alcoolice locale si de import 24 de ore din 24 (in Discoteca de la 23:00 la 02:00), inghetata la piscina la anumite ore, bar la piscina, bar cu gustari, room service intre 24:00 si 07:00. Nu sunt incluse: bauturile premium, inghetata cu plata din toate barurile, sampanie frantuzeasca.

Facilitati:
Restaurantul principal cu bufet, restaurante a la carte: Olive Garden (specific mediteranean), Mexican (specific mexican), Chinese (specific oriental), Turkish (specific turcesc), baruri in complexul hotelier. Contra cost: doctor, baby sitting, spalatorie si uscatorie, telefon, fax, internet cafe si jocuri pe calculator, coafor, shopping center, rent a car.

Plaja:
Hotelul are plaja proprie de nisip, cu sezlonguri, umbrelute si prosoape gratuite.

Sport si divertisment:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, baie turceasca, sauna, fitness, terenuri de tenis, nocturna, echipament, baschet, volei, volei pe plaja, tenis de masa, biliard si sporturile nautice sunt gratuite. Contra cost sunt: masajul, centrul Spa si Wellness, toate sporturile nautice cu motor. Programe de divertisment in timpul zilei, concursuri la piscina si pe plaja, seara spectacole, muzica live de trei ori pe saptamana. Mini club pentru copiii intre 4 si 12 ani si Junior Club pentru cei intre 13 si 16 ani.









Camera dubla

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.