Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZENA RESORT HOTEL

Descriere

Hotelul Zena Resort este situat intr-o locatie excelenta, foarte aproape de plaja si ofera oaspetilor sai servicii de calitate, facilitati multiple si camere confortabile.Facilitati pentru copii
Pentru copii, hotelul pune la dispozitie urmatoarele servicii si facilitati: mini club, loc de joaca, babysitting (contra cost).

Facilitati camere
Camerele duble standard au o suprafata de 30 de metri patrati si sunt dotate cu: televizor, telefon, aer conditionat, minibar, baie privata, uscator de par, seif, internet wireless, balcon.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele servicii si facilitati: terasa, gradina, zona de plaja privata, piscina exterioara, piscina interioara, centru Spa (contra cost), sala de fitness, aqua park, divertisment de seara, club de noapte, animatori, inchirieri auto/biciclete, tenis de masa, biliard (contra cost), restaurant, bar, internet wireless gratuit, pacare gratuita si pazita, camera de bagaje, schimb valutar, receptie 24 ore, spalatorie/curatatorie (contra cost), sali de conferinta si petreceri (contra cost), mini-market, aer conditionat, magazine, seif (contra cost). lift, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa.

Localizare
Hotelul Zena Resort este situat foarte aproape de zona de plaja privata si la aproximativ 6 km distanta de statiunea Kemer din Turcia. Printre punctele de atractie din apropiere se numara: parcul si plaja Moonlight (la 6.5 km distanta fata de hotel), orasul antic Phaselis (la 6.6 km) si Canionul Goynuk (la 20.4 km).

Puncte forte
- Aproape de plaja - Camere spatioase - Piscina exterioara - Internet wireless gratuit

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.