Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palace

   Baile Govora, Romania


Descriere

Monument istoric construit in perioada 1911-1914, HOTEL PALACE**** a fost primul hotel cu baza de tratament din Romania, construit dupa planurile arhitectului francez Ernest Doneaud, lucrarile fiind coordonate de inginerul roman Bratescu si italianul Pukliky. Arhitectura cladirii este eclectica cu influente de art nouveau si elemente de arhitectura neoromaneasca. Pentru ca greutatea constructiei sa fie cat mai mica, peretii despartitori au fost confectionati din pluta. Cladirea are 365 de goluri (usi, ferestre etc.), cifra simbolizand numarul de zile dintr-un an. Hotel de lux la acea vreme, Palace a fost construit in mijlocul parcului statiunii amenajat de arhitectul peisagist francez E. Pinard.

Hotelul PALACE 4**** ofera:

1. 132 de spatii de cazare din care:

106 camere clasificate la categoria de 4 **** astfel:
26 camere clasificate la categoria de 3 *** astfel:

2. Restaurant cu 176 locuri.

3. Sali de conferinta:

  • Sala Ernest Doneau: 40 locuri
  • Sala Vintila Bratianu: 80 locuri
  • Business Club
  • Spatiu comercial gen boutique, salon coafura/cosmetica.

4. Baza BALNEO-SPA:

Baza balneo-spa beneficiaza de cabinete medicale BFT si Cardiologie, aparatura de fizioterapie si cardio, bazine pentru proceduri si hidrokinetoterapie, sala fitness, sauna, solar si masaj. Intregul proces de cura balneara este foarte atent supravegheat de intreg personalul medical format din medici, asistenti generalisti, asistenti balneofizioterapeuti, kinetoterapeuti si maseori.

5. Spatii special amenajate pentru persoane cu dizabilitati:

  • 3 spatii de cazare;
  • 1 grup sanitar comun;
  • 1 rampa la intrarea in hotel;

6. Parcare - 80 locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.