Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL PARK APARTMENT COMPLEX & SPA


Descriere

The Royal Park Resort & Spa, este situat in statiunea Bansko, intr-o locatie superba inconjurata de muntii Pirin. Complexul ofera o atmosfera placuta, prietenoasa si ospitaliera, servicii ireprosabile si o panorama de neuitat asupra muntilor.Facilitati camere
Hotelul este alcatuit din 5 cladiri separate,cu o capacitate de 135 apartamente si o cladire cu 57 de camera duble si apartamente. Camerele duble sunt dotate cu doua paturi, fotoliu extensibil, TV satelit, telefon, minibar, seif, Wi-fi gratuit, baie cu dus si uscator de par, balcon. Lenjeria de pat si prosoapele se schimba de trei ori pe saptamana. Apartamentele au in plus fotoliu extensibil, aer conditionat, ceainic, chicineta complet utilata. Apartamentele au in living canapea extensibila TV satelit, telefon, minibar, seif, Wi-fi gratuit, uscator,balcon.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor piscina interioara, seif, receptie, centru SPA (sauna, jacuzzi, masaj, baie de aburi), fitness, restaurant, lobby bar, garderoba de ski, shuttle bus catre gondola, parcare.

Localizare
Situat la 800 m de centrul statiunii Bansko si la 900 m de telecabina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.