Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB BELCEKIZ BEACH


Descriere

Situat la 60 km de aeroportul Dalaman, la 13 km de centrul orasului Fethiye, in statiunea Oludeniz.
A fost constuit in anul 1993 pe o suprafata de 30.000m2 - ultima renovare in 2015 si este compus din 3 cladiri principale a cate 2 nivele si 3 cladiri anexe a cate 2-3 nivele, situate in spatele hotelului, peste drum.

CAMERE:Hotelul dispune de un total de 123 standard room in cladirile principale (max. 3 pers., 21 m2) si 95 standard room in cladirile anexe (max. 3 pers., 21 m2)
FACILITATI CAMERE: Telefon, A/C , TV satelit ,minibar (apa si bauturi racoritoare doar in ziua sosirii), baie cu cada/ dus, parchet laminat, seif contra cost, balcon/terasa.
FACILITATI:restaurant principal, 3 restaurante a la carte - cu plata, 4 baruri, piscine exterioare, medic la solicitare, internet wi-fi in anumite zone ale hotelului, room service, sala de conferinte.ACTIVITATI:Gratuit: sala fitness, animatie, tenis de masa, teren de tenis cu suprafata dura, baschet, aerobic, darts, biliard; Contra cost: baie turceasca, sauna, masaj, instalatia nocturna de la terenul de tenis, echipament de tenis, calarie, cursuri de diving. PLAJA:Plaja publica, nisip/pietris. Plaja se afla la aprox. 50 m de hotel. La piscina - umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. La plaja - umbrele, sezlonguri, saltele - contra cost. Prosoape de plaja - depozit. PENTRU COPII:
Piscina exterioara, mini club (04-12 ani), loc de joaca, baby sitter - contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.