Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Situat la 1 km de centrul orasului Brasov, pe drumul care duce spre Poiana Brasov, Hotelul Belvedere ofera acces la o piscina in aer liber si vedere panoramica la oras si la muntii Postavaru si Bucegi.
Camerele sunt decorate elegant si includ aer conditionat cu control individual, calculator, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, cutie de valori si minibar, acces cu cheie magnetica,paturi mari cu saltele confortabile, telefon cu acces international Baia ofera papuci comozi si halate calduroase. Majoritatea unitatilor de cazare au balcon.
La ultimul etaj se afla un restaurant cu o capacitate de 150 de persoane, care serveste preparate delicioase romanesti si mancaruri internationale. Restaurantul Belvedere ofera vedere panoramica la munti.
Acesta poate organiza nunti, intalniri de afaceri si evenimente de team-building. De asemenea, la cerere se pot aranja drumetii si excursii turistice, precum si lectii de schi. Se ofera servicii de transfer la/de la Poiana Brasov si Aeroportul Henri Coanda, disponibile la un cost suplimentar.
Hotel Belvedere Brasov pune la dispozitia dumneavoastra :
Calculatoare conectate la internet de mare viteza
Bai cu jacuzzi si hidromasaj, uscator de par, papuci/halat
Parcare gratuita, ascensor
Servicii si asistenta turistica
Pentru cei cu adevarat pasionati de apa, dornici sa se bucure de placerea inotului, si nu numai, va invitam sa va relaxati la piscina hotelului nostru.
Fiind o piscina in aer liber, decorata intr-un stil exotic, intr-un cadru ce domina splendida priveliste a Brasovului, este la dispozitia dvs. odata ce razele soarelui incep sa va ispiteasca.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.