Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HB BRILLIANT


Descriere



Fie ca simti nevoia de o vacanta la munte sau doresti sa organizezi un training sau o intalnire de afaceri, hotelul ofera tot ceea ce ai nevoie. Pune la dispozitie 43 de camere pentru cazare, doua apartamente, precum si cele doua sali de conferinta cu toate dotarile necesare. Pentru ca sederea sa fie pe masura asteptarilor, iti oferim si locuri de parcare gratuite, supravegheate video, Wi-Fi gratuit si mic dejun inclus ca sa incepi ziua cu forte proaspete.


La HB Brilliant, atmosfera linistita si primitoare a camerelor moderne, preparatele delicioase si disponibilitatea personalului no sunt reteta unui sejur reusit. Fiecare camera este mobilata cu piese atent selectionate si spatiul disponibil este utilizat in cel mai eficient mod.
Hotelul este pozitionat in zona Gemenii, la o distanta convenabila atat de Centrul Civic cat si de Centrul Istoric al Brasovului.


HB Brilliant ofera toate facilitatile indispensabile pentru o vizita in scop de business sau turistic. Dintre acestea, mentionam: WiFi gratuit, camere cu conexiune prin cablu, locuri de parcare supravegheate video, sali dotate pentru conferinte.
Fiecare dimineata la HB Brilliant incepe cu un mic dejun variat ce include: salata, branzeturi, omleta, oua ochiuri, bacon, cabanos, cereale, patiserie proaspata, fructe, sucuri naturale, ceai, apa, cafea.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.