Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Safrano


Descriere

Hotelul Safrano Palace este situat in centrul vechi al orasului, chiar in Piata Sfatului, la doar 50 de metri de Biserica Neagra si Casa Sfatului, in imediata apropiere a principalei artere pietonale strada Republicii.

Fiind situat in zona centrala, Hotel Safrano Palace va ofera o priveliste superba catre muntele Tampa, Piata Sfatului si catre Turnul Alb.


FACILITATI
Facilitatile oferite de Hotel Safrano Palace il fac un loc ideal atat pentru cei care prefera turismul de relaxare cat si pentru cei care vin in Brasov pentru afaceri.
- Receptie 24/24h
- Concierge
- Mic dejun
- Bar & Lounge
- Acces gratuit Wi-Fi
- Inchiriere biciclete
MENTIUNI
- In interiorul hotelului, fumatul nu este permis, exceptand spatiile special amenajate.
- Nu este permis accesul cu animale de companie.


Hotelul Safrano Palace ofera 30 de camere spatioase, fiecare avand o compartimentare si un decor diferit. O parte dintre camere au vedere catre Piata Sfatului, muntele Tampa si turnul Alb.

Camerele hotelului se remarca prin designul aparte, prin dimensiunile generoase, atentia cu care au fost alese materialele de renovare, prin mobilierul deosebit si dotarile moderne. Baile cu un design modern iti pun la dispozitie accesorii de cea mai buna calitate.


Indiferent de camera pe care o alegi, beneficiezi de:
- Acces gratuit Wi-Fi
- Baie cu cada sau dus
- Cana electrica
- Mini Bar
- Oglinda baie anti-aburire
- Suport 24/24h
- TV LCD
- Uscator de par
- Papuci de baie
- Articole de toaleta gratuite


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.