Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul turistic Jasmine este o destinatie turistica deosebita, aflat in zona rezidentiala a Brasovului in proximitatea celui mai impunator lacas ecumenic din oras. Complexul cuprinde o pensiune Casa Jasmine de 4**** si un hotel Jasmine de 3*** despartite de o gradina superba de flori.
Hotelul, constructie finalizata in luna august 2009, este o locatie impresionanta care dispune de 6 camere duble twin, 10 camere matrimoniale si 3 camere single finisate la cele mai inalte standarde si dotate cu baie proprie, telefon, internet, tv cablu, AC (aer conditionat), minibar.
Va oferim cele mai bune servicii completate cu o sala de restaurant de 75 de locuri, o sala de conferinta de 100 persoane, o receptie dotata cu telefon, fax copiator, POS, seif pentru pastrarea valorilor, etc.
Facilitati si servicii: camere spatioase cu balcon, mic dejun inclus, receptie 24 din 24, room-service, instalatie de sonorizare, ascensor pentru 4 persoane, terasa, parcare gratuita.
Ideal pentru evenimente.Pe langa cazare si mic dejun, va oferim o diversitate de servicii suplimentare:
Organizarea de evenimente (nunti, botezuri, banchete, aniversari, etc) in 2 sali de restaurant, una cu o capacitate de 45 persoane si alta de 80 persoane
Organizarea de meeting-uri intr-o sala de conferinta de 100 persoane
Bar terasa
Room-service
Serviciul de spalatorie.
Prestari turistice (rezervari, excursii, ghid interpret, transfer, etc)
Transport de persoane
Parking gratuit










Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.