Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Ohana


Descriere

Pensiunea Ohana **** este situata la poalele Muntilor Fagaras, in localitatea Vistisoara, din judetul Brasov, si ofera conditii excelente pentru recreere in decorul natural, experimentarea unor activitati inedite (participarea la manifestari traditionale sau religioase specifice zonei, seminarii artistice si culinare) si vizitarea unor puncte de atractie. Pensiunea este una retrasa, cu specific argentinian, ce ofera facilitati multiple pentru relaxarea ta si acelor dragi: piscina, jacuzzi, ciubar, loc de joaca pentru copii, curte 2500m2
Locatia dispune de 5 camere spatioase cu vedere la munte, cu bai proprii, cu dus, cada, uscator de par si articole detoaleta gratuite (2 camere triple si 3 camere duble). Fiecare camera dispune de Smart TV, Wi-Fi si abonament Netflix inclus.Camerele sunt configurate astfel:
- Ushuaia Camera dubla cu balcon - Camera Ushuaia, mansardata si imbracata in lemn cu miros de brad, confera o atmosfera odihnitoare, care linisteste simturile. Camera dispune de pat matrimonial king size (1,70x1,90), balcon privat cu vedere la intrarea in pensiune. Baie cu dus si incalzire in pardoseala,
- Iguazu Deluxe Garden cu iesire privata la ciubar / jacuzzi - Camera Iguazu promite o experienta relaxanta si intima prin accesul direct la ciubarul cu hidromasaj. Peisajul montan si apa calduta pun grijile urbane intre paranteze, oferind un rasfat senzorial complet. Camera este dotata cu pat matrimonial Super King Sized dimensiunea 200x200. Baie proprie cu cada si incalzire in pardoseala, uscator de par, articole sanitare (dental kit, sampon, gel de dus) si halat de baie.
- Camera San Juan Dubla Standard cu cada in baie - Camera San Juan aduce aminte de cabanele rustic moderne construite pe crestele Anzilor, captusite cu lemn nobil, care te invaluie in miros proaspat de munte. Camera este dotata cu pat matrimonial dimensiunea 180x200, baie proprie cu cada.
- Patagonia Camera de Familie cu balcon si vedere la munte -De pe terasa generoasa a camerei Patagonia privirea se rasfata cu privelistea montana, imbiind la relaxare cu o ceasca de cafea in mana. Camera este dotata cu pat matrimonial dimensiunea 180x200 si 1 canapea extensibila.
Baie proprie cu cabina de dus, incalzire in pardoseala, uscator de par, articole sanitare (dental kit, sampon, gel de dus).
- Buenos Aires Camera de familie sau grup (max 6 persoane) - Camera Buenos Aires poate gazdui familii cu copii sau grupuri restranse de prieteni dornici de explorari in natura. Un dus fierbinte in baia mansardata poate alunga oboseala acumulata pe traseul anevoios de munte. Camera este dotat cu 2 paturi matrimoniale dimensiunea 180x200 + 1 canapea extensibila. Baie privata tip spa cu cabina de dus walk-in, uscator de par.


Pensiunea pune la dispozitie si un living mare cu semineu, spatiu de joaca amenajat pentru copii, receptie - bar 24hr, foisor, zona de gratar, zona cu sezlonguri, terasa si parcare pentru oaspeti.
Terasa inchisa are sistem audio, kit karaoke, videoproiector, ecran 4K, fiind un loc excelent pentru evenimente private de tip onomastici, botezuri, majorate.
Locatia ofera cazare cu sau fara masa inclusa.
Se ofera acces la bucatarie complet utilata doar in cazul in care se rezerva integral cu exclusivitate si nu se doresc serviciile unitatii.

Cu ce suntem deosebiti?
Avem camera cu iesire privata la jacuzzi si vedere la munte
Panoramica si vedere unica spre muntii Fagaras
Este foarte retrasa in mijlocul naturii, fara vecini - ideal pt relaxare si liniste
Ideal pentru evenimente private, oferim meniuri si discount de la bar pentru evenimente - salon de petreceri cu sistem audio
Curte 2500 m2 -piscina exterioara - masa de ping pong- badminton- teren de fotbal
Oferim pachete cu tratamente - fizioterapie, kinetoterapie - masaj terapeutic sau relaxant -masaj cu pietre vulcanice


Atractii
Manastirea Brancoveanu, Sambatade Sus - 5 Km
IzvorulParintelui Arsenie Boca - 2 Km
Herghelia de Lipitani Sambata de Jos- 9 Km
Aventura Parc Dragus Sambata de Sus-2 Km
SkiDragus 2 Km
CascadaBalea Lac - Transfagarasan - 16 Km
Casutarasturnata - 15 Km
PovesteaCalendarului -25 Km
Castelul de Lut Valea Zanelor - 25 Km
Transfagarasan


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.