Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Messonghi Beach (Messonghi)


Descriere

Descriere: Hotelul se afla amplasat intr-un cadru natural deosebit unde se imbina verdele peisajului montan cu albastrul clar al Marii Ionice. De-a lungul coastei turistii gasesc mai multe cafenele, baruri si taferne cu specific pescaresc.
Localizare: Este situat pe plaja Messonghi, pe coasta estica a insulei. Messonghi este un mic sat situat la 25 de km de Corfu. Cel mai apropiat oras este Lefkimi la 15 Km distanta spre sud. Langa hotel se gaseste statia de autobuz, care va poate duce in centrul orasului Corfu in 45 de minute.
Dotari camere: Camerele sunt mobilate simplu, rustic, dotate cu aer conditinat, dus, TV satelit, uscator, contra cost acces internet. Camerele superioare au fost renovate in 2012 iar cele confort in 2007.
Facilitati hotel: Doua restaurante spatioase care servesc in regim bufet, cateva baruri; 4 piscine, mini aqua park, trei terenuri de tenis, teren de criket, teren de fotbal, pentru copii sunt patru piscine mici, loc de joaca si personal specializat pentru grija copiilor, seif la receptie contra cost, parcare, acces internet.
Clasificarea oficiala: 3*
Web site: ionian-hotels.com/ionian-hotels-our-hotels/messonghi-beach-resort/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.