Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA HOTEL PROMENADE

   Pineda De Mar, Spania


Descriere

HOTEL AQUA PROMENADE 4* (Pineda de Mar)
Descriere HOTEL AQUA PROMENADE: situat chiar pe malul marii in statiunea Pineda de Mar, este o varianta potrivita de cazare atat pentru familiile cu copii cat si pentru cuplurile care cauta o vacanta romantica. Construit in anul 1992, renovat in 2006, face parte din lantul hotelier AQUA HOTELS.
Localizare HOTEL AQUA PROMENADE:hotelul are o amplasare exceptionala, pe promenada principala, vizavi de plaja Pineda si la numai 100 m de centrul statiunii. Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de aproximativ 65 km.
Plaja HOTEL AQUA PROMENADE:Plaja publica cu nisip se afla la 50 metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Dotari camere: HOTELUL AQUA PROMENADE este alcatuit dintr-un corp de 5 etaje si dispune de 172 de camere duble standard, camere premium, camere duble superioare si camere family. Camerele duble standard ( aproximativ 23 mp) sunt luminoase, comfortabile, dotate cu toate facilitatile necesare pentru a va putea bucura de o vacanta reusita: aer conditionat, TV satelit, telefon, minibar ( de inchiriat, contra cost), detector de fum, serviciu de desteptare, baie cu uscator de par. Camerele premium ( aproximativ 23 mp) au urmatoarele facilitati in plus fata de camere duble standard: vedere la mare, WI-Fi gratuit, minibar, prosoape pentru piscina, TV LCD, oglinda cosmetica in baie. Camerele family ( aproximativ 38 mp) sunt ideale pentru familiile cu copii. Sunt formate din 2 dormitoare si o baie. Au aceleasi dotari ca si camerele duble standard. Camerele duble superior ( aproximativ 26 mp) sunt ideale pentru cuplurile care doresc sa petreaca o vacanta romantica, de neuitat. Au aceleasi dotari ca si camerele duble premium. In schimb, camerele superior sunt mobilate intr-un stil modern, minimalist.
Facilitati HOTEL AQUA PROMENADE:hotelul dispune de un restaurant unde se servesc preparate din bucataria internationala in stil bufet si un cafe bar. Aqua Hotel Promenade ofera o gama variata de facilitati si servicii gratuite menite sa asigure o sedere comfortabila si relaxanta: piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri, receptie deschisa non stop, 2 lifturi, programe de animatie si divertisment cu spectacole, show-uri live si dans, vestiar cu dusuri si prosoape, camera de bagaje. Contra cost veti putea beneficia de sala de fitness, masaje, jocuri mecanice, parcare, internet, tenis de masa, servicii de spalatorie, servicii medicale.
Facilitati copii HOTEL AQUA PROMENADE:acest hotel este recomandat atat tinerilor cat si familiilor cu copii. Cei mici se pot bucura de o piscina pentru copii, teren de joaca, programe de animatie, miniclub ( 4- 10 ani). Exista de asemenea si o mini discoteca pentru copii. La cerere, gratuit, in limita disponibilitatilor, hotelul ofera in camere si un patut pentru infanti.
Web: www.aquahotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.