Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GHT Neptuno


Descriere

Descriere HOTEL GHT NEPTUNO:
Localizat aproape de plaja, dar, in acelasi timp, intr-o zona mai linistita, hotelul GHT Neptuno din Tossa de Mar, este locul unde te poti bucura de concediu, alaturi de familie si prieteni.

Tip masa: Mic dejun, demipensiune si pensiune completa.

Localizare HOTEL GHT NEPTUNO:
Hotelul este localizat in zona centrului istoric al statiunii, la 500 m de plaja din Tossa de Mar, 400 m de castel si la aproximativ 85 km de Aeroportul El Prat din Barcelona.

Dotari camere:
HOTELUL GHT NEPTUNO dispune de 124 camere, dotate cu TV satelit, aer conditionat, telefon, seif si frigider (de inchiriat, contra cost), WiFi gratuit, baie proprie cu uscator de par, balcon.

Facilitati HOTEL GHT NEPTUNO:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: receptie 24h, camera de bagaje, o piscina exterioara pentru adulti, cu jacuzzi, sauna, o gradina pentru relaxare, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, un restaurant bufet cu bucatarie internationala, snack - bar la piscina, mini-club pentru copii, tenis de masa, billiard, WiFi gratuit in perimetrul hotelului, servicii de baby-sitting (contra cost), business centre, schimb valutar.
Alte informatii:
  • Hotelul accepta animale de companie (se percepe taxa si necesita pre-rezervare): catei de maxim 10 kg, care nu prezinta un pericol pentru cei din jur.(*a se verifica regulile de calatorie cu animale la compania de zbor)
  • Hotelul nu dispune de parcare proprie. Parcarea este posibila in vecinatate (nu necesita rezervare prealabila; cost: ~ 10 eur / zi)
Web: https://www.ghthotels.com/en/hotel-costa-brava/hotel-tossa-de-mar/hotel-neptuno/home

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.