Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LUNA CLUB

   Malgrat De Mar, Spania


Descriere

Hotelul Luna Club este o varianta foarte buna de cazare, oferindu-le clientilor sai o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber, intr-un decor modern si sofisticat. Actractiile din apropiere includ Parcul Activ Natura Outdoor Adventure sau gradina zoologica acvatica Marineland. Alte atractii populare in Malgrat de Mar sunt Biserica Sf. Nicolau cunoscuta si sub numele de Catedrala de pe Coasta sau El Castel situat in centrul orasului. In apropiere este Parcul Francesc Macia.

Localizare: hotelul Luna Club este situat la aproximativ o ora de Barcelona, in statiunea Malgrat de Mar, la 300 m de plaja, intr-o zona linistita a statiunii si la 2 min de mers pe jos de centrul acesteia.


Dotari camere: camerele hotelului Luna Club au un decor sofisticat, cu balcoane cu vedere la piscina si dotari printre care TV, aer conditionat, telefon.


Facilitati hotel: hotelul Luna Club ofera activitati de agrement pentru vizitatori, inclusiv o piscina interioara, dar si una in aer liber, centru de fitness si clase de yoga. Pentru momente de liniste si relaxare oaspetii se pot retrage si in gradinile pline de vegetatie. Restaurantul Luna Club serveste mesele stil bufet, cu o varietate de preparate inclusiv optiuni vegetariene. Pentru copii exista o piscinuta, teren de joaca si sala de jocuri. Plaja este la doar cateva minute distanta de hotel.



www.hotellunaclub.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.