Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

El Puerto by Pierre et Vacances


Descriere

Descriere HOTEL EL PUERTO BY PIERRE ET VACANCES:
Hotelul este ideal pozitionat pe promenada de la malul marii, avand in apropiere magazine si restaurante. Gara si autogara din Fuengirola sunt la 300 de metri de hotel. Portul de agrement din Fuengirola cu barurile sale foarte animate este la 100 de metri de hotel.

Tip masa:
Mic dejun.

Localizare HOTEL EL PUERTO BY PIERRE ET VACANCES:
Hotelul se afla la 30 de metri de plaja cu nisip gri, la 25 km de Aeroportul Malaga si la 30 km de centrul orasului Malaga.

Dotari camere:
Hotel El Puerto are camerele recent renovate, sunt decorate simplu si dotate cu baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, TV satelit, Wi-Fi gratuit.

Facilitati HOTEL EL PUERTO BY PIERRE ET VACANCES:
Hotelul dispune de : piscina exterioara pe acoperis, sky-bar pe acoperis, restaurant bufet, bar, conexiune Wi-Fi (in tot hotelul cu exceptia zonei de piscina), camera de bagaje, servicii de curatatorie/calcatorie (contra cost), seif (la cerere, contra cost), receptie 24h. Hotelul poate accepta animale de companie de talie mica, la cerere si contra cost.

Web: www.pierreetvacances.com/fr-fr/fp_VFH_location-hotel-el-puerto

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie