Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Vox Maris Grand Resort


Descriere

Vox Maris Grand Resort reprezinta un compelex de 4 stele, complet renovat in anul 2011, situat la aproximativ 30 m de plaja, dispus pe o suprafata de 7 hectare.

Masa este servita in restaurantul propriu 4*, mic dejun bufet suedez, pranz si cina sistem bonuri valorice.

Bonurile Valorice (fisa cont) vor putea fi consumate atat la Restaurantul VOX cat si la barurile din Resort. Nu se impune restrictie de suma consumata intr-o anumita zi.

Nota:
- MD 30 Ron/zi/pers
- Pranz sau Cina 45 Ron/zi/pers
- Pranz si Cina 90 Ron/zi/pers

Complexul dispune de 350 de camere duble si apartamente, 3 piscine pentru adulti, jacuzzi, 1 piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, disco-club, sala de biliard, 4 piste de bowling, tenis de masa, tenis de camp, sala de fitness, 9 sali de conferinte din care cea mai mare de capacitate 500 de locuri.

Camerele sunt dotate cu baie cu dus, balcon, TV, frigider, telefon, AC.

Tarife copii (in camera cu 2 adulti):
- 1 copil de la 0-7 ani (neimpliniti) gratuitate in camera cu doi adulti platitori folosind acelasi pat (in baza certificatului de nastere), pentru al doilea copil se achita 50 lei/zi.
- 7-12 ani (neimpliniti) - 50 lei/zi daca nu se solicita pat suplimentar; daca se doreste pat suplimentar se va alege varianta de camera tripla, in ambele variante beneficiaza si de mic dejun daca adultii au optat pentru pachet cu mic dejun.
- 12-18 ani se vor taxa la fel ca un al treilea adult in camera si anume - 90 lei/zi.

Servicii gratuite: acces piscine, sala de fitness, jacuzzi, tenis de masa, tenis de camp, biliard, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii, sezlonguri la piscina, internet wireless, parcare.

- Cazarea incepe la ora 18:00 si se termina la ora 12:00 in ziua plecarii.
- Accesul in Resort si la facilitatile acestuia se face pe baza de bratara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.