Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adelais


Descriere

Hotelul Adelais 3* a fost construit in 2004 si este un hotel moder si frumos structurat, cu carmere largi, spatioase. Camerele acestui hotel au fost concepute pentru a gazdui familii cu copii, iar facilitatile nu sunt mai prejos.Activitati/Divertisment
Oaspetii hotelului pot beneficia de diferite evenimente si animatii specifice zonei, precum si de facilitati de inchiriere biciclete si auto pentru explorarea insulei si a obiectivelor turistice. Pe plajele din apropiere se pot practica numeroase sporturi nautice ca snorkelling, canoe, scufundari.

Facilitati hotel
Adelais 2* ofera oaspetilor sai o acomodatie optima prin intermediul urmatoarelor facilitati: wifi gratuit, parcare gratuita, transfer aeroport, acces facil la plaja, 2 restaurante, terase/gradini amenajate, piscina in aer liber cu prosoape incluse, programe de entertainment, club pentru copii, facilitare activitati (snorkeling, ciclism, karaoke), biblioteca, teren de joaca pentru copii, meniuri speciale pentru copii, meniu adulti pentru diete speciale (la cerere), snack bar, restaurant cu servire zilnica in regim bufet, bar, birou de turism, program tv special copii, echipamente de joaca/teren de joaca destinate copiilor, serviciu zilnic de menaj, curatatorie chimica, spalatorie, fax/copiator, mini-market propriu, transfer aeroport (cost suplimentar), automat cu bauturi racoritoare, aer conditionat, inchirieri auto/biciclete, seif, suita nuptiala, camere de familie, camere nefumatori. Restaurantul decorat modern in stilul cretan serveste o varietate de mancaruri grecesti, dintre care nu lipsesc salatele, fructele si dulciurile in regim bufet.

Localizare
Adelais Hotel este situat in binecunoscuta regiune Tavronitis, la 300 de metri de o plaja albatra magnifica. Cele mai apropiate puncte de atractie din zona sunt: Agios Dimitrios Church (8.5 km), Platanias Square (8.6 km), plaja Stalos (11.8 km), Kissamos Stadium (14.5 km), Limnoupolis (15.6 km), Manastirea Franciscana Agios Fragkiskos (15.9 km), Gradina Municipala (15.9 km), Golden Beach (15.9 km), Kissamos/Kasteli Port (16.2 km), Botanical Park & Gardens of Crete (16.9 km), Muzeul Maritim al Cretei (18.2 km), Muzeul de Arheologie din Chania (18.4 km), Moscheea Kioutsouk Hassan (18.4 km), Galeria de Arta Municipala din Chania (18.4 km), Muzeul razboiului din Chania (18.5 km), Muzeul de istorie din Chania (18.5 km), Portul vechi venetian din Chania (18.5 km), Piata Municipala din Chania (18.6 km), Muzeul memorial Eleftherios Venizeos (19.2 km), aeroportul Souda (29.4 km).

Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon cu linie directa, Tv-satelit, grup sanitar propriu, uscator de par, chicineta, mini-frigider, seif (contra-cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.