Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RETHYMNO MARE HOTEL


Descriere

Bine 7,6 Booking.com Hotelul Rethymno Mare se bucura de o pozitie privilegiata in fata plajei , este situat in zona turistica Skaleta si se intinde pe o suprafata de 35,000mp. Orasul Rethymnon se afla la 11 km de hotel, orasul Heraklion la 64 km. Certificate of Excellence 2014Website:
http://www.rethymnomare.gr/resort/

Sport si Divertisment:
echipa de animatie, TV, darts, bingo, zona acces internet, jocuri de masa, mini club, spatiu de joaca pentru copii, noapte greceasca, noapte cretana, show fachir, show cabaret, ciclism, drumetii montane, sporturi pe apa, excursii, plimbari in natura, tenis, mini golf, voley, basket, polo, mini fotbal, billiard, ping-pong, mini market, masaje, magazine de bijuterii.

Localizare:
Hotelul Rethymno Mare se bucura de o pozitie privilegiata in fata plajei , este situat in zona turistica Skaleta si se intinde pe o suprafata de 35,000mp. Orasul Rethymnon se afla la 11 km de hotel, orasul Heraklion la 64 km. Certificate of Excellence 2014.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.