Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMALTHIA BEACH RESORT

   Agia Marina, Grecia


Descriere

Descriere: Complexul Amalthia Beach este situat favorabil, chiar langa plaja cu nisip din Agia Marina, la 9 km vest de Chania. Facilitatile includ un centru spa si de fitness.
Localizare: Complexul se afla la 9 km vest de Chania.
Dotari camere: balcon, vedere la munte, TV, telefon, canale prin satelit, aer conditionat, facilitati de calcat , incalzire, pardoseala de gresie/marmura, garderoba/dulap, uscator de par, toaleta, cada sau dus, frigider
Facilitati hotel: Piscina are o sectiune pentru adulti si una pentru copii, precum si un loc de joaca. Pe plaja sunt disponibile sezlonguri si umbrele de soare. Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la centrul de fitness al proprietatii. La un cost suplimentar, se ofera diverse tratamente si terapii spa. Chiar langa piscina exista o taverna minunata, aflata chiar pe plaja. Oaspetii se pot bucura de atmosfera deosebita a acestui centru al vietii locale. Comandati un cocktail delicios la barul tavernei si inotati pana in Thodorou, gazda caprelor cretane. Seara, puteti admira vederea de pe balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.