Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATHINA PALACE HOTEL


Descriere

Descriere: Construit intr-un stil arhitectural modern si oferind vedere la mare, Athina Palace se afla in satul Mades. Restaurantul de la Athina Palace serveste preparate internationale si locale si are vedere panoramica din zona de mese interioara si in aer liber. Puteti savura bauturi reconfortante la piscina, la barul principal si la barul de pe plaja.

Localizare: Athina Palace este la 5 km de micul sat Agia Pelagia. Orasul Heraklion este situat la 20 km, iar Aeroportul International din Heraklion se gaseste la 24 km.

Facilitati hotel: Hotelul are 3 piscine, o cada cu hidromasaj, o zona privata de plaja, un restaurant si diverse baruri. Printre facilitatile sportive se numara terenuri de tenis iluminate, un teren de baschet, un centru de fitness si facilitati de tenis de masa si biliard. Oaspetii mai tineri se pot bucura de piscina si de locul de joaca pentru copii. Accesul la WiFi este gratuit in zona holului.

Dotari camera: Cu WiFi gratuit si aer conditionat, camerele sunt decorate cu rafinament. Fiecare este prevazuta cu TV cu canale prin cablu, radio, minifrigider si seif. Baia este dotata cu articole de toaleta gratuite si uscator de par. Unele camere beneficiaza de terasa sau balcon cu vedere la uscat sau la mare.

Plaja: Hotelul se afla situat pe plaja.

Website: http://www.athinapalace.com.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.