Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albatros

   Hersonissos, Grecia


Descriere




Localizare: Hotelul Albatros Spa & Resort format din 3 corpuri de cladiri, este situat la doar 20 de metri distanta de una dintre plajele populare ale Cretei, la 5 minute de mers pe jos de cunoscuta statiune Hersonissos.Cea mai apropiata statie de autobus se afla la 350 m distanta.



Facilitati hotel: 2 piscine exterioare cu hidromasaj, sezlonguri si umbrelute la piscina, piscina pentru copii, club pentru copii (in lunile Iulie si August, exceptand zilele de weekend), Servicii de spalatorie, room service, tenis de masa, biliard, internet wi fi in zonele publice si in camera, sala de conferinta (capacitate 170 locuri), centru SPA & Fitness Euphoria, coafor, mini market, magazin, doctor la cerere, parcare, bancomat, animatie cu diverse activitati (lectii d egatit, degustare vinuri, aquagym, stretching, seri de divertisment)



Facilitati camere: baie cu cada sau dus, balcon, mini frigider, aer conditionat, telefon, wi fi ( contra-cost ), TV, uscator de par.

Tipuri de camera (regasite in cele 3 corpuri):

- 92 camere DBL standard, suprafata 17-19 mp, vedere spre gradina sau piscina

- 99 camere DBL superior, suprafata 28-32 mp, situate in corpul recent construit, vedere la piscina sau la mare, capacitate maxim 3 persoane; facilitati suplimentare: seif, halat si papuci de baie.

- 15 Family room: suprafata totala 34-.39 mp, 2 camere cu usa glisanta intre ele, capacitate maxima 4 persoane; facilitati suplimentare: seif, halat si papuci de baie.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.