Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gouves Park


Descriere

Descriere HOTEL GOUVES WATER PARK HOLIDAY RESORT:
Un hotel cu un bun raport calitate-pret, recomandat familiilor cu copii. In 2012 a fost inaugurat noul Aqua Park al hotelului.
Tip masa: all inclusive
Localizare HOTEL GOUVES WATER PARK HOLIDAY RESORT:
Hotelul este situat la 300 m de plaja, intr-o zona linistita din apropierea statiunii Gouves, 8 km de Hersonisos si 12 km de aeroport
Plaja:
HOTEL GOUVES WATER PARK HOLIDAY RESORT este situat la 300 m de plaja de nisip din statiunea Gouves. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Dotari camere:
La HOTEL GOUVES WATER PARK HOLIDAY RESORT camererele sunt spatioase, confortabile si dispun de: telefon, balcon/terasa, baie, uscator de par, televizor, seif (~25 EUR/saptamana), frigider, aer conditionat. In functie de marimea familiei se poate opta pentru duble standard, camere family sau maisonette.
Facilitati HOTEL GOUVES WATER PARK HOLIDAY RESORT: restaurant, baruri, 3 piscine pentru adulti, mini golf, tenis de masa, biliard, darts, teren de tenis, mini spa.
Facilitati copii: loc de joaca, mini club, mini disco, 2 piscine, echipa de animatie, Aqua Park cu tobogane.
Clasificare agentie: 4*
Web site: www.gouvespark.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.