Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cassells Al Barsha+Doubletree by Hilton Ras Al Khaimah


Descriere

Cassells Al Barsha
Localizare: in zona Al Barsha, la aprox 25 km de aeroportul Dubai, in fata hotelului se afla statia de metrou Sharaf DG.
Facilitati hotel: restaurant, piscina in aer liber pe acoperis, sala fitness. In hotel nu se consuma bauturi alcoolice.
Camerele sunt echipate cu: baie cu cada, TV satelit, telefon, conexiune la internet cu plata, facilitati pentru preparare ceai si cafea, minibar, seif cu plata, halat si papuci pentru baie, uscator de par. Capacitate maxima camere: 2 adulti + 1 copil sub 12 ani sau 3 adulti. Pentru copii nu se asigura pat suplimentar.
Pagina web: www.cassellsalbarshahotel.com
Doubletree by Hilton, Ras Al KhaimahDescriere: Acest hotel luxos de 4 stele ofera vedere la golful Ras Al Khaimah si are o piscina cu lounge pe acoperis si un centru spa cu servicii complete. Hotelul pune la dispozitie camere si suite elegante si ofera parcare privata gratuita.Localizare: Aeroportul International Dubai se afla la 50 de minute cu masina de proprietate.Dotari camere: Camerele hotelului DoubleTree Ras Al Khaimah au zona de relaxare cu mobilier modern si sunt dotate cu aer conditionat si TV cu ecran plat de 81 cm. La cerere, oaspetii pot lua masa in camera.Facilitati hotel: Centrul spa al hotelului DoubleTree by Hilton Ras Al Khaimah ofera pedichiura si diverse masaje si tratamente faciale. Centrul Fitness by Precor al hotelului este dotat cu aparate cardio si greutati. Oaspetii beneficiaza de serviciu de transfer gratuit la complexul DoubleTree by Hilton Resort and Spa de pe Insula Marjan, care are un club pentru copii, un centru de sporturi nautice si o plaja privata de 600 de metri. Restaurantul Podium al hotelului serveste preparate din bucataria internationala, iar barul din hol ofera cafea si prajituri. Barul TreeTop ofera un cadru relaxant in timpul zilei si are o atmosfera animata seara, fiind ideal pentru a savura o bautura racoritoare sau o narghilea.Website: http://doubletree3.hilton.com/en/hotels/uae/doubletree-by-hilton-ras-al-khaimah

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.