Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

METROPOLITAN DEIRA


Descriere

Descriere: Cu exteriorul din marmura neagra imbinata cu sticla, cu un interior traditional, hotelul ofera servicii de 4 stele si este potrivit atat pentru oamenii care calatoresc in scop de afaceri cat si de relaxare. Hotelul Metropolitan Deira are o perfecta pozitionare centrala, foarte aproape de istoricul Turn cu Ceas din Deira. Hotelul are cateva locatii pentru servit masa sau gustari, cea principala fiind Restaurantul Al Riga, care ofera o gama variata de specialitati internationale. Dublin Arms Irish Pub serveste bere blonda si bauturi spirtoase.
Localizare: Renumita piata Gold Souk este la 5 minute de mers cu masina de Hotelul Metropolitan Deira. Portul de agrement si Dubai Creek se afla la 500 de metri. Staia de metrou Al Rigga este la doar 320 de metri. Aeroportul
Facilitati hotel: piscina pe acoperis cu bar, sauna, jacuzzi. Se ofera serviciul gratuit de transfer zilnic la plaja Jumeirah Beach Park si centrul comercial Deira City Centre. Hotelul pune de asemenea la dispozitia oaspetilor: darts, sauna, sala de fitness, room service, receptie deschisa nonstop, check-in/check-out express, schimb valutar, birou de turism, camera de bagaje, serviciu de concierge, babysitting, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcatorie, centru de afaceri, fax/copiator, salon de infrumusetare, ziare, seif, lift, zona pentru fumatori.
Dotari camera: aer conditionat, TV cu canale prin cablu, seif, minibar, uscator de par, acces la internet si baie privata cu dus, zona de relaxare.
Website: http://metropolitandeira.habtoorhotels.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.