Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada Beach Hotel Ajman


Descriere

Descriere: Situat pe bulevardul Corniche din Ajman, Ramada Beach Hotel Ajman are vedere la plaja Ajman si apele Golfului Arabic. Hotelul are o plaja privata, o piscina interioara si o sala de gimnastica. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit in zonele publice.
Localizare: Ramada Beach Hotel Ajman este la 35 de minute cu masina de Aeroportul International Dubai si la 20 de minute de Aeroportul International Sharjah. Hotelul ofera parcare privata gratuita.
Dotari camera: Toate camerele si apartamentele sunt dotate cu TV prin satelit, dulap si facilitati pentru prepararea de ceai si cafea. Suitele au o chicineta si un balcon cu vedere la mare. Baia are cada sau dus, articole de toaleta gratuite si uscator de par.
Facilitati hotel: Restaurantul Flavors serveste un bufet pentru pranz si cina si un mic dejun tip bufet continental. Room service este disponibil nonstop. Ramada Beach Hotel Ajman ofera un centru spa ultramodern, cu saune si camere de masaj pentru femei si barbati. Tratamentele de masaj sunt disponibile la cerere.
Website: http://ramadabeachajman.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.