Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Tryp Lisboa Caparica Mar (Costa da Caparica)


Descriere

Localizare: Hotelul Tryp Lisboa Caparica Mar (fostul hotel Costa da Caparica) a fost renovat integral in anul 2017 cand a fost preluat de renumitul hotelier Wyndham si este localizat chiar pe malul marii, pe cea mai lunga plaja a Lisabonei, intr-una din exclusiviste statiuni cu deschidere la ocean - Costa da Caparica. Centrul Lisabonei se afla la numai 12 km distanta, iar Aeroportul International din Lisabona se afla la 20 de minute de mers cu masina.
Facilitati hotel: Restaurant, bar, snack bar, internet wireless, sala de conferinta, sala de fitness, centru SPA, piscina cu sezlonguri si umbrele gratuite, sala de jocuri, biliard, parcare, magazine la hotel, loc de joaca, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.
Dotari camere: Hotelul dispune de 353 de camere, fiecare dotata cu aer conditionat, balcon privat, TV prin satelit, minibar, internet Wi-Fi, telefon, seif (contra cost), baie cu cada si dus, uscator de par.
Web: www.tryplisboacaparica.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.