Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Descriere generala: Hotelurile Delta si California se disting prin calitatea si diversitatea serviciilor oferite in cadrul unui complex hotelier in care regasiti confortul si relaxarea unui sejur ideal, fie ca sunteti in vacanta, fie la evenimente sau intalniri de afaceri.



Hotelul Delta


Localizare: Hotelul Delta este situat la 50 m de mare.


Dotari generale: restaurant, internet, terasa-gradina, piano bar, spaghetteria & pizza, babyland, plaja privata, 5 sali de conferinte, baby-land, plaja private , parcare..

Dotari camere: Hotelul dispune de 274 camere duble si 5 apartamente dotate cu TV color, telefon, frigobar, aer conditionat.Toate camerele au baie proprie cu dus.

Hotelul California


Localizare: Hotelul California este situat la malul marii.


Dotari generale: restaurant, internet, terasa-gradina, piano bar, spaghetteria & pizza, babyland, plaja privata, 2 sali de conferinte, piscine exterioara, sauna , jacuzzi, baby-land, plaja private , parcare.
Dotari camere: Hotelul dispune de 110 camere duble si 3 apartamente dotate cu aer conditionat(in 70 camere) , TV, frigobar, baie cu dus, balcon, telefon.

Facilitati pentru turistii cazati la hotelurile din grupul CoHotels:
-intrarea gratuita si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor) la piscina Hotelului California;
-intrare gratuita la sauna si jacuzzi;
-50% discount pentru sezlong si umbrela pe plaja Delta, pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels, in conditiile rezervarii si achitarii acestora pentru intreg sejurul, la receptia hotelului;
-pe plaja turistii beneficiaza de DJ si echipe de animatori care vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante.
-in fiecare seara trupe live, trupe de dans si numere de magie pe scena restaurantului Delta, unde sunt invitati turistii sa danseze si sa petreaca la maxim.
-in fiecare seara muzica live intr-o ambianta romantica, canzonete italiene, chansonete de pe malurile Senei, pentru o atmosfera intima la Restaurantul “Cucina Italiana”.
NU se accepta cazarea persoanelor cu animale de companie.

Serviciile de masa se acorda in restaurantele proprii in sistem fisa cont. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:


¨ Mic dejun = 25 lei / zi / persoana;


¨ Pranz = 45 lei / zi / persoana;


¨ Cina = 40 lei / zi / persoana.



Tarife copii: (in camera cu 2 adulti):
- maxim 2 copii intre 0-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare daca nu solicita pat suplimentar;
- Gratuit cazare si masa pentru copii 0-12 ani daca parintii achita pensiune completa.
- persoanele peste 12 ani achita integral valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar;
Servicii cu plata: room service, serviciu de secretariat, asistenta medicala, acces la internet, parcare pazita 24h.
Servicii fara plata: serviciu receptie permanent, transport bagaje, informatii turistice, rent-a-car, schimb valutar, rezervari excursii, depozit valori la receptie.

Gratuit 3 spectacole pentru sejururile cu DP, la Teatru de Vara – Jupiter


(1 concert; 1 piesa de teatru; 1 piesa de teatru pentru copii)





Facilitati pentru copii (gratuite pentru turistii cazati la hotelurile din grupul CoHotels):
Casa cu Povesti – pe scena din Cupola instalata in cadrul Complexului Cohotels vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de eroi din basme si personaje din desene animate. Pe aceeasi scena vor fi prezentate si programe muzicale, reprezentatii de balet si numere de magie, invitati speciali.
Centrul de Balet si Dans – ministagiile de initiere in dans, balet si expresie corporala vor fi completate de stagii la care vor fi invitati membri ai cluburilor de dans din intreaga tara, precum si de stagii de excelenta adresate profesionistilor.
Atelierul de Creatie – intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
Scoala de Magie – pentru toti copiii pasionati de aventurile lui Harry Potter, un magician profesionist si asistentii sai vor sustine cursuri de initiere in acest univers fascinant.
Plaja Copiilor – o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels va fi amenajata cu mini- piscine, tobogane, jucarii gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor, concursurilor si supravegherii celor mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah, darts si aparate de fitness.
Parcul copiilor – in singurul parc de distractii pentru copii, din Sudul litoralului, vor fi instalate noile modele de tobogane, plase elastice, curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.