Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AYMA BEACH RESORT


Descriere

Localizare:
La doar cativa pasi de populara plaja a doamnelor din Kusadasi, acest complex hotelier de 4 stele ofera cazare de calitate, impreuna cu o serie de facilitati de agrement pentru toate varstele si un mic dejun bufet gratuit.
Descriere camere:
Ayma Hotel ofera cazare curata si confortabila intr-o locatie minunata in Kusadasi, la malul marii. Fiecare dintre camere este cu aer conditionat si are un balcon privat, precum si un TV prin satelit.
Exista zone separate, in aer liber, pentru copii si adulti. Va puteti bucura, de asemenea, de jocuri de tenis si biliard. Un centru de fitness complet echipat este ideal pentru antrenamentele zilnice.
Cei care doresc sa se relaxeze pot experimenta o baie turceasca traditionala sau sa isi petreaca timpul in sauna de la Ayma. Faceti o plimbare scurta la plaja si bucurati-va de plaja de calitate.
Hotelul Ayma se bucura de o pozitie excelenta pe malul marii vibrant din Kusadasi. Exista o statie de autobuz chiar in afara hotelului si centrul Kusadasi este la numai 5 minute distanta.
Facilitati:
In timpul serii, Ayma Hotel ofera divertisment disco. Exista, de asemenea, o gama larga de baruri unde puteti bea o bautura relaxanta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.