Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Crystal Waters se află în Nikiana şi oferă o piscină în aer liber şi o terasă cu şezlonguri. Printre facilităţile hotelului se numără un restaurant modern, un bar şi o recepţie deschisă nonstop. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Location
Crystal Waters se află în Nikiana, oraşul Lefkada se află la 12 km de Crystal Waters, iar localitatea Preveza este la 23 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la 23 km de proprietate.

Facilitati hotel
Printre facilităţile hotelului se numără un restaurant modern, un bar şi o recepţie deschisă nonstop. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Facilitati camere
Camerele sunt amenajate cu mobilier modern şi culori pastelate, suitele sunt decorate elegant şi oferă vedere la piscină, la grădină sau la Marea Ionică. Toate au zonă de relaxare şi o baie modernă cu cabină de duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Printre facilităţile disponibile se numără, TV cu ecran plat, A/C, telefon, Wi-Fi, seif, mini-frigider, baie cu dus, uscator de par, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, halate de baie, balcon/ terasa, pat matrimonial sau twin.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie