Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROUDA BAY - Poros


Descriere

Situat in satul mic Poros, Rouda Bay Beach este amplasat in gradini exotice, la doar cativa metri de plaja. Acesta ofera camere cu Wi-Fi gratuit si are o taverna traditionala care serveste preparate din bucataria ionica.
Studiourile, suitele si apartamentele sunt dotate cu aer conditionat si se deschid spre un balcon privat cu vedere la Marea Ionica sau la gradina. Acestea au o chicineta cu zona de luat masa si o zona de living cu TV LCD cu canale prin satelit. In baie veti gasi articole de toaleta gratuite si un uscator de par.
La taverna cu vedere la mare puteti savura specialitati locale si pe baza de fructe de mare. De asemenea, este disponibil un caf??-bar care serveste micul dejun, precum si salate, sandvisuri, clatite si cocktail-uri pe tot parcursul zilei.
In apropiere, oaspetii vor gasi restaurante si cafenele situate pe malul marii. Satul Nidri este situat la 15 km, iar principalul oras din Lefkada se afla la 32 km. In apropiere este disponibila o parcare privata gratuita.
Camere hotel
Aer conditionat, televizor, frigider, serviciu zilnic de curatenie, telefon, uscator de par, seif
Facilitati hotel
Restaurant , cafenea , receptie deschisa (program limitat)
Descriere masa
Fara Masa / Mic Dejun/ Demipensiune

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.