Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARCELO AGUAMARINA (EX. BARCELO PONENT PLAYA)


Descriere

Barcelo Aguamarina, fost Barcelo Ponent Playa, este situat pe malul marii si ofera acces direct la apele turcoaz ale Mediteranei. Complet renovat in 2022, acest hotel de 4 stele situat in statiunea Cala Dor, una dintre principalele destinatii turistice din sud-estul insulei Mallorca, este hotelul perfect pentru o vacanta cu familia, partenerul sau prietenii, precum si pentru iubitorii de scufundari si golf. Oaspetii se vor bucura de o experienta unica datorita facilitatilor si serviciilor hotelului, pe langa o selectie variata de preparate din bucataria mediteraneana si internationala in cele doua restaurante, bufet si a la carte si in barul de la piscina. Hotelul Barcelo Aguamarina are de asemenea 2 piscine magnifice, dintre care una are vederi spectaculoase la plaja si la mare.
Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus in pachet este tip shuttle cu timp de asteptare aproximativ o ora. La cerere si contra cost se poate opta pentru transfer privat. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.
Web: www.barcelo.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie