Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hipotels Cala Millor Park


Descriere

Descriere HOTEL HIPOTELS CALA MILLOR PARK:
Hotelul se afla in frumoasa statiune Cala Millor, aproape de plaja si de centru statiunii. In zona se gasesc numeroase magazine, restaurante, baruri si statie de transport public.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, All Inclusive.

Localizare HOTEL HIPOTELS CALA MILLOR PARK:
Hotelul este localizat la 200 de metri de plaja statiunii Cala Millor, la 70 km de aeroportul Palma si la 75 km de orasul Palma.

Plaja:
Plaja este cu nisip alb fin si intrare lina in mare. Apa marii este limpede, turcoaz. Sezlongurile si umbrelutele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Hipotels Cala Millor Park are camerele dotate cu: balcon, baie cu uscator de par, Wi-Fi, seif (contra cost), aer conditionat/incalzire, TV satelit, telefon.

Facilitati HOTEL HIPOTELS CALA MILLOR PARK:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, snack-bar la piscina, bar, piscina exterioara cu terasa pentru plaja cu sezlonguri si umbrelute, centru Spa cu piscina interioara incalzita, hidromasaj, sauna si sala fitness, Wi-Fi, club pentru copii, animatie pentru adulti si copii.

Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 4 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 4 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de ruta. Rutele sunt: Nord: Alcudia, Can Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo, Cala Ratjada. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.

Web: www.hipotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie