Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL JS HORITZO:
Hotelul este situat pe plaja statiunii Can Picafort, langa promenada de la malul marii, avand o vedere fantastica asupra golfului Alcudia. Amplasarea sa in centrul zonei de cumparaturi si de viata de noapte din statiune fac din hotel o alegere ideala ideala pentru o vacanta activa.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL JS HORITZO:
Hotelul se afla pe plaja cu nisip, la 58 km de orasul Palma si la 64 km de aeroportul Palma.

Dotari camere:
Hotel JS Horitzo are camerele dotate cu: balcon, baie cu uscator de par, TV satelit, telefon, aer conditionat/incalzire, Wi-Fi gratuit.

Facilitati HOTEL JS HORITZO:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, snack-bar, Wi-Fi gratuit. In hotelul geaman JS Can Picafort oaspetii hotelului JS Horitzo beneficiaza de piscina pentru adulti si copii, receptie 24h, animatie pentru adulti si copii.

Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 4 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 4 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de ruta. Rutele sunt: Nord: Alcudia, Can Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo, Cala Ratjada, Colonia Sant Jordi. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.

Web: www.jshotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie