Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Roc Linda este un hotel de 3 stele si se afla in statiunea Can Pastilla, fost sat de pescari si transformat in statiune turistica potrivita pentru turistii care vor o vacanta mai linistita.

Puncte forte
- Piscina exterioara- Aproape de magazine si restaurante

Localizare
Hotelul Roc Linda este situat la o distanta de aproximativ 500 m de plaja Can Pastilla, plaja cu nisip fin si intrare lina in mare. In apropierea hotelului se gasesc magazine si restaurante. Principalele atractii aflate in apropierea hotelului sunt: Club Marítimo San Antonio de la Playa (500 m) si Palma Aquarium (1.3 km). Aeroportul International Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 1.6 km fata de hotel.

Plaja
Plaja Can Pastilla are o lungime de aproximativ 270 m si o latime de aproximativ 65 m si este o plaja cu nisip fin si intrare lina in mare.

Facilitati hotel
Hotelul Roc Linda pune la dispozitia turistilor o multime de servicii si facilitati, printre care: terasa, piscina exterioara, restaurant, bar, internet wireless, receptie 24 ore, aer conditionat, lift, masa de biliard, teren de tenis. Hotelul nu permite accesul cu animale de companie. Hotelul dispune de parcare privata in limita locurilor disponibile, contra cost.

Facilitati camere
Hotelul dispune de un numar de 189 camere duble. Toate camerele sunt dotate cu: baie privata, televizor, telefon, aer conditionat, uscator de par, seif balcon, internet wireless.

Facilitati camere
Pentru copii, hotelul pune la dispozitie: piscina si patut (la cerere).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Parcare
Lift
Fitness
Camere persoane cu dizabilitati
Bar
AC ( aer conditionat )