Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astoria


Descriere


Profil: Recomandat familiilor care cauta sa petreaca un sejur linistit.

Situare: In central statiunii, la 100 metri de plaja.


Info hotel: Hotel Astoria este situat in centrul statiunii, langa Hotel Riviera si Hotel Iaki, la cateva minute de mers pe jos de zona Cazino. Renovat in anul 2005, hotelul va ofera conditii bune de cazare, conforme cu clasarea sa in categoria 3 stele. Parterul a fost renovat complet in primavara anului trecut. Hotel Astoria Mamaia va pune la dispozitie 197 de camere duble si apartamente cu mobilier nou. Hotelul mai dispune de restaurant, braserie, bar si parcare.


Camere: Hotelul detine 197 de camere dotate cu TV si cablu, minibar, baie proprie complet renovata, aer conditionat. Camerele de la parter nu au aer conditionat.


Restaurant: Hotelul detine un restaurant cu specific romanesc si international, avand o capacitate de 300 de locuri.


Servicii gratuite: Parcare, seif, informatii turistice .


Servicii cu plata: Servicii de curatatorie/spalatorie.


Avantaj copii : Primul copil cu varsta intre 0-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Pentru al doilea copil pana in 12 ani se achita la receptie 20 lei/pers/zi pentru utilitati, fara pat suplimentar. Pentru copiii cu varsta intre 12-16 ani neimpliniti se achita 50% din valoarea unui loc pentru pat suplimentar. Copiii mai mari de 16 ani sunt considerati adulti si achita integral. Pentru micul dejun, copiii cu varsta intre 0-6 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate, intre 6-10 ani neimpliniti beneficiaza de reducere 50%, iar peste 10 ani achita micul dejun integral.


Animale de companie: Accesul este permis si se achita 50% din tariful afisat la receptia hotelului pentru un loc/zi.


Atractii in zona: Se afle situat langa Hotel Riviera si Hotel Iaki, la cateva minute de mers pe jos de zona Cazino.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.