Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aurora


Descriere

Hotelul este renovat in 2008 avand dotari de 3*, situat langa Aqua Magic, la 25 m de plaja.

FACILITATI MASA: restaurant propriu, mic dejun bufet suedez, pranz si cina in sistem bonuri valorice - a la carte sau linie autoservire.
Nota:
- MD Buffet (25 Ron)
- Pranz sau cina 30 Ron/zi/pers
- Pranz si cina 60 Ron/zi/pers

Hotelul detine 339 camere duble, 3 lifturi, restaurant, bar de zi, schimb valutar, parcare cu plata, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite in limita disponibilului, internet wirelless in tot hotelul, loc de joaca pentru copii. Nu se accepta animale de companie. Camere single: nu se accepta. Adancimea maxima a piscinei pentru adulti este de 1.92 m si a copiilor de 0.78 m.

Camerele sunt dotate cu mobilier nou, TV, AC, frigider, termopan, mocheta, balcon, baie cu dus, usi de acces in camere dotate cu cartela.

TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti): CAZARE: 2 copii 0 - 12 ani cazare gratuita, pat suplimentar 50 % dintr-un loc de cazare. copiii peste 12 ani achita 50% dintr-un loc cu pat suplimentar. FACILITATI MASA: 0 - 5 ani mic dejun gratuit, 5 - 12 achita 12.5 lei / zi pentru mic dejun; peste 12 ani achita micul dejun integral, respectiv 25 lei / zi.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.