Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bavaria Blu

Descriere

Bavaria Blu Hotel este situat la intrarea in statiunea Mamaia, la 20m de plaja.


1 Camera Dubla Standard 4* este spatiul de cazare care permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Suprafata totala de 18 m, vedere standard,access wifi,televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu,detectoare de fum.Nu se suplimenteaza cu extra bed. 2 Garsoniera Standard 4*este S spatiul de cazare care permite acomodarea a maxim 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti cu un copil.Este suplimentata cu canapea extensibila.Un copil cu varsta <4ani si unul cu varsta de <12 ani beneficiaza de gratuitate. Suprafata totala de 29 m,vedere standard, access wifi, televiziune prin cablu,halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.

Camera Dubla Deluxe Standard 5* permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Au o suprafata de 32mp si sunt prevazute cu un balcon de 12mp. Acestea va vor purta de-a lungul urmatoarelor tari: Egipt, Thailanda,Turcia,Indonezia si Grecia.Spatiile de cazare au vedere standard, pat dublu extra-large,baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, access wifi,TV LED, televiziune prin cablu,halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif,aer conditionat, climatizare cu control individual,sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.
4. Camera Dubla Deluxe Vedere Mare 5* permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Au o suprafata de 32mp si sunt prevazute cu un balcon de 12mp. Acestea va vor purta de-a lungul urmatoarelor tari: Romania, Italia, India, Anglia, Australia, Iran si Capitan.Spatiile de cazare au vedere mare, pat dublu extra-large,baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, access wifi,TV LED, televiziune prin cablu,halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif,aer conditionat, climatizare cu control individual,sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum. Politica pet/animale de companie: Hotelul nu accepta animalele de companie . Politica fumatului : Camerele hotelului sunt exclusiv pentru nefumatori. Pentru fumatori sunt amenajate spatii speciale in incinta hotelului (bar, foisor, terasa, piscina). Mic dejun: Mic dejunul, in dependenta de gradul de ocupare, se serveste in regim a la carte sau bufet suedez, intervalul orar 7:30-10:00. Taxa hoteliera: Peste tariful de cazare se va achita la receptia hotelului taxa de statiune in valoare de 1 % din prima noapte de cazare, fara TVA. Minibar: 1. Fiecare camera pune la dispozitie un minibar incarcat cu diverse produse: bauturi racoritoare, ciocolata, vin etc. 2. Evidenta consumului este mentinuta zilnic de catre departamentul de housekeeping prin intermediul fisei de minibar, la finalul sejurului achitandu-se valoarea totala consumata. 3. Este obligatorie completarea si semnarea fisei de minibar de catre turist. 4. Scoaterea produsului din minibar sau inlocuirea este considerata drept intentie de consum si se achita. Bunurile de valoare: 1. Fiecare camera dispunde de o cutie de valori. Pentru siguranta, bunurile de valoare vor fi pastrate in seiful camerei. 2. Nu ne asumam raspunderea si responsabilitatea pentru pierderea sau furtul obiectelor personale nesupravegheate. Acces piscina: 1. Turistii cazati au acess gratuit la piscina exterioara, in intervalul 8:00-20:00. Este strict interzisa folosirea prosoapelor din camera. 2. La cazare vor primi cardurile pentru prosoape care vor putea fi folosite la piscina. Acestea vor fi returnate la momentul check out-ului.Deteriorarea sau pierderea cardurilor se taxeaza (30 ron/buc). 3. Asigurarea cu sezlonguri se face in limita disponibilitatii si nu se fac rezervari. Acces parcare: 1. Hotelul pune la dispozitia turistilor spatii de parcare, in limita locurilor disponibile. Pentru acestea nu se percep taxe aditionale si nu se fac rezervari. 2. Nu purtam raspundere pentru autovehiculele parcate necorespunzator, in imediata apropiere si nici pentru lucrurile lasate in interiorul acestora.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.