Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bicaz - Pirates Resort


Descriere

Profil: Complex hotelier Bicaz Pirates Resort Mamaia *** este un hotel tematic unic, in spiritul aventurii, ideal pentru famillile cu copii. Localizare: Situat in Mamaia, detine o pozitie privilegiata intr-o zona deosebita fiind la doar 5 metri de plaja. Hotelul este situat in nordul statiunii Mamaia, pe plaja, langa hotelul Vega, intr-o zona deosebita, cu verdeata, in care plaja este foarte larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.Info hotel: Complexul hotelier Bicaz Pirates Resort dispune de 158 camere duble si 8 apartamente, restaurant, terasa cu vedere la mare, bar, locuri de parcare, loc de joaca pentru copii, spectacole si divertisment.Camere: Camerele sunt dotate cu bai cu dus, TV LCD, televiziune prin cablu si satelit, telefon international, mocheta, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, uscator de par, balcon cu mese si scaune din plastic. Camerele duble sunt spatioase si permit amplasarea unui pat suplimentar pentru micii pirati. Apartamentele sunt compuse din living cu canapea extensibila si dormitor matrimonial cu acelasi stil ca si camerele duble. In plus, au fotolii din piele si canapea extensibila in living.

Masa:Restaurantul Pirates Island ofera doua tipuri de servire, linia calda pentru pranz si a la carte pentru cina.

Hotel Bicaz Pirates Resort poate pune la dispozitie un spatiu special amenajat pentru conferinte, echipamente audio-video pentru teleconferinte, proiector.

Servicii gratuite: internet wifi, aer conditionat, acces locuri de joaca

Atractii turistice: In apropierea se afla numeroase puncte de atractie turistica, telegondola, Parcul Aqua Magic, iar la 200 m, Fratelli Beach Mamaia si renumita plaja Ipanera.

Orasul Constanta, cu atractiile sale printre care se numara Parcul Arheologic, Piata Ovidiu, Farul Genovez, Muzeul Marinei (7,6 km), Moscheea Noua (8,9 km), Acvariul (9,2 km), Cazinoul (9,3 km).

Aeroporturi: Aeroportul Intetnational Mihai Kogalniceanu Constanta (16,4 km).










Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.