Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este renovat in anul 2010-2011, toate camerele au vedere laterala spre mare si lac, 350 camere duble, 30 apartamente, restaurant, terasa, sala de conferinte, piscina - acces gratuit, plaja privata la care turistii au acces gratuit, beneficiind de sezlong si umbrela in limita numarului de locuri disponibile. Pentru fiecare sezlong exista o consumatie obligatorie de minim 20lei/sezlong/zi de la beach-barul plajei.

Camerele sunt dotate cu acces pe baza de cartela magnetica, mobilier nou, televizor LCD, mini-bar, internet wireless, telefon, baie cu dus, geamuri termopan si mocheta noua. Camerele nu au balcon.

FACILITATI MASA: restaurant propriu 3*, Flora, mic dejun in sistem bufet suedez, pranz si/sau cina fisa cont). Pentru intrarea la masa, toate persoanele inscrise pe voucher si cu masa achitata vor purta bratari de identificare. Acestea se vor distribui de la receptia hotelului in ziua cazarii, dupa ora 17. Persoanele care nu poarta bratara de identificare nu vor putea intra in restaurant in timpul meselor. In restaurantul Casa Flora care va fi un restaurant cu specific libanez, masa se poate servi contra cost.

TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):
Primul copil cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani inclusiv, beneficiaza de gratuitate la urmatoarele servicii: cazare fara pat suplimentar si masa mic dejun. Primul copil cu varsta cuprinsa intre 8 si 13 ani inclusiv, beneficiaza de gratuitate la urmatoarele servicii: cazare fara pat suplimentar si achita mic dejun 15 lei/zi/copil. Pentru a treia persoana in camera cu varsta mai mare de 14 ani, se vor achita urmatoarele: pat suplimentar. Pentru pat suplimentar se poate opta numai in cazul camerelor standard plus, valoarea acestuia fiind de 60 lei/pat/zi, pe toata perioada contractului. Masa Mic Dejun in valoare de 30 lei/zi/pers. Patul suplimentar are loc doar in camera standard plus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.