Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil : Confort si relaxare
Localizare: Miramare Residence este localizat In zona exclusivist din Mamaia Nord, la doar 15 minute de mers pe jos de zona cluburilor si 5 minute de plaja.
Descriere: Miramare Residence este deschis tot timpul anului, oferind servicii de cazare pentru cei care doresc o vacanta linistita la malul marii, intr-o zona exclusivista , cat si pentru cei care calatoresc in interes de serviciu.
Miramare Residence dispune de 5 tipuri de spatii de cazare: Garsoniere, apartamente Junior Suite cu balcon, apartamente Senior Suite, family suite si apartamente penthouse a Sky Suite, cu terasa. Spatiile de locuit sunt dotate cu mobilier clasic, buctrii partial utilate, bi, unele dotate cu cad, altele cu dus, zona de servit masa.
Complexul dispune de o plaja privata, iar sezlongurile se asigura contra-cost.

Descriere camere:

Garsoniera

Garsoniera de 40 mp cu un dormitor, baie cu dus, bucatarie si zona de servit masa. Balcon cu vedere spre mare, lac sau oras.
Garsoniera dispune de un pat matrimonial de 160 x 200 si o bucatarie cu zona de pregatit si de luat masa. La cerere, se poate adauga pat suplimentar pliant. O alegere buna pentru sejururi de vacanta in doi, weekenduri de vara si chiar pentru deplasari de business in zona, garsonierele din Miramare Residence au un design chic, sunt confortabile si au toate facilitatile incluse. Accesul se face cu liftul
Grad de ocupare maxima de doua persoane.

Apartament senior suite

Apartament de 90 mp cu un dormitor, living, baie si bucatarie. Balcon cu vedere spre mare, lac sau oras.
Decorat cu mobilier in stil clasic, livingul include un spatiu de relaxare cu elemente de decor inedite, TV cu ecran plat, precum si o zona de luat masa. Patul din dormitor este extrem de confortabil, pentru un somn odihnitor, baia are cada si dus, fiind este dotata cu facilitati moderne si de calitate.
Grad de ocupare maxima de doua persoane

Apartament junior suite

Apartament de 80 mp cu un dormitor, baie, bucatarie si living. Balcon cu vedere spre mare, lac sau oras.
Bucataria este moderna, livingul are o zona de luat masa si una de relaxare, cu canapea si TV cu ecran plat. Dormitorul este spatios, izolat fonic si contine un pat dublu de dimensiuni generoase care iti garanteaza un somn odihnitor. Baia are cada si dus, este dotata cu facilitati moderne si de calitate.
Grad de ocupare maxima de patru persoane

Family suite

Apartament de 100 mp cu dou dormitoare, living cu sofa, doua bai si bucatarie. Balcon cu vedere spre mare, lac sau oras.
Cu o ocupare maxima de sase persoane, acest apartament cu doua dormitoare iti ofera un spatiu generos pentru un grup de prieteni sau familii cu copii. Decorul este modern, zona de relaxare din living include un spatiu de luat masa, sofa, fotolii, Tv cu ecran plat. Dormitoarele au paturi mari, confortabile, canapeaua din living poate acomoda doua persoane iar cele doua bai au cada si dus.

Sky suite - penthouse cu terasa

Rasfata-te in 190 mp de confort. O terasa superba cu vedere spre lac. Doua dormitoare, living cu doua canapele, doua bai, bucatarie.
Penthouse-ul este piesa de rezistenta Miramare Residence. Peste 190 mp pentru un living generos, o terasa superba, doua dormitoare si doua bai. Livingul include loc de relaxare cu canapea si TV cu ecran plat, loc de luat masa, bucatarie. Dormitoarele au paturi mari, pentru un somn odihnitor, baile au cada si dus, dotate cu facilitati moderne si de calitate.


Servicii de masa:

Sarago Bistro Pub, desi deschis in toamna lui 2019, este deja unul dintre cele mai apreciate restaurante din Mamaia Nord. Amplasat langa Miramare Residence, la 50 de metrii de plaja, te asteapta cu o atmosfera industrial chic si un design in culori calde, cu accente vii. Meniul international are influente mediteraneene si foloseste doar ingrediente de cea mai buna calitate, de la furnizori atent selectati.

Terasa Sarago. Amplasata pe plaja, la 50 de metri de Miramare Residence, Terasa Sarago este locul unde clientii aparthotelului servesc in fiecare dimineata, intre 08.30 si 11.00, micul dejun in format bufet suedez. Clientii din afara hotelului pot servi micul dejun, contra plata. La pranz, comanda se face A la Carte din meniul cu influente din bucataria mediteraneana.
Terasa este in apropierea plajei private Sarago, are bar amenajat si o piscina cu 20 de locuri la care clientii Miramare au acces gratuit. In timpul zilelor calde de vara, terasa este locul ideal pentru o bautura rece la piscina, iar seara, atmosfera se aprinde la cele mai tari petreceri pe plaja.

Facilitati:

- plaja privata cu sezlonguri contra cost, la aproximativ 200 metri de Miramare Plaja este in apropierea Terasei Sarago, unde se serveste si micul dejun in sezon.
- Miramare Residence dispune de doua piscine: una cu apa incalzita, langa aparthotel, si alta cu apa sarata, aflata pe plaja la Terasa Sarago, la 50 de metrii distanta de hotel.
- Parcare este gratuita in limita locurilor disponibile.

Conditii generale:



-
Supliment
demipeniune : 25 euro/persoana/zi, supliment pensiune completa : 50
euro/zi/persoana;


-
Supliemnt
demipensiune copii incepand cu 6 ani : 12 euro/zi/copil, supliment pensiune
completa: 24 euro/copil/zi;




-
Piscina cu apa sarata este disponibila
doar in sezon si in zilele in care vremea este favorabila, ea ne fiind
acoperita, accesul se
face contra-costa, plata se face de client la piscin;


-
Accesul
la plaja privat se face contra-cost, iar plata se efectueaz de client
la plaj;
- Nu se accepta animale de compenie ; Fumatul nu este permis ;
- Parcare este gratuita in limita locurilor disponibile, 1 loc/apartament, pentru autoturismele suplimentare parcarea se achita 10 euro/zi/masina la receptie;

Facilitati copii:


- Copii cu varsta pana la 2 ani
beneficiaza de cazare gratuita in acelasi pat cu insotitorii lor;


- Copii cu varsta intre 2 - 5 ani
beneficiaza de cazare gratuita in acelasi pat cu insotitorii lor, dar achita
mic dejun 15 euro/zi;


- Pentru copii cu varsta peste 6 ani
tariful de cazare cu mic dejun inclus pentru un pat suplimentar in aceeasi
camera cu insotitorii este de 30 euro/noapte;

Incepand cu sezonul 2022, se va incasa la check-in o tax special pentru promovarea turistic in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL nr 2/10.02.2022.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.