Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pozitia privilegiata a hotelului, deschiderea spre mare sau spre lac care te imbie sa urmaresti un spectaculos rasarit al soarelui din Marea Neagra sau magnificul apus al acestuia in apele lacului Siutghiol, adierea continua a brizelor, precum si ambianta de relaxare si confort, sunt doar cateva elemente care fac din hotelul nostru o locatie speciala.

Localizare
Best Western Savoy este localizat in nordul statiunii Mamaia, pe plaja privata.

Distante
-10 km de centrul orasului Constanta
-6 km de Cazino Mamaia

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Atu-uri hotel
-pachet all inclusive
-plaja privata, cu umbrele si sezlonguri gratuite
-plaja foarte lata, nisipoasa

Facilitati
Best Western Savoy Hotel iti pune la dispozitie o gama larga de facilitati:
Restaurant cu terasa situat direct pe plaja - Daca doriti sa va ascundeti de soare si sa petreceti o dupa-amiaza linistita in compania celor dragi, restaurantul Hotelului Best Western Savoy este alegerea perfecta. Restaurantul poate gazdui pana la 400 de persoane, atat in interior cat si pe terasa acoperita.
Escape Bar - In lobby, langa receptia hotelului, te asteapta Escape Bar - o oaza de relaxare si confort cu o capacitate de 50 de locuri.
Plaja privata - Acces gratuit pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a sezlongului de plaja pentru fiecare adult sau copil peste 7 ani. (doar pentru pachetul All Inclusive). Nu se pot rezerva sezlonguri la plaja sau la piscina.
Piscina exterioara pentru adulti si copii - La Hotelul Best Western Savoy ai acces la una dintre cele mai mari piscine exterioare din Mamaia. De asemenea gasesti si o piscina exteriora amenajata special pentru copii, cu tobogane. Oaspetii hotelului beneficiaza de intrare gratuita, pat si saltea cu umbreluta.
Dreamer Pool bar - Intr-o zi calduroasa de vara, tot ce-ti trebuie pentru a te racori este un cocktail rece de la Dreamer Pool Bar. Acesta locatie amenajata in apropierea piscinei, iti ofera toate ingredientele ce desavarsec o zi de vara perfecta!

Alte facilitati ale hotelului sunt: magazin cu articole de plaja si suveniruri, parcare gratuita in limita celor 60 de locuri disponibile, Wi-Fi (in toate camerele si spatiile publice), calculator in lobby cu acces gratuit la internet, curatatorie si spalatorie (contra cost), transfer aeroport, 2 sali de conferinte (sala 1-Tomis, localizata la parter, capacitate 130 pers., suprafata 96 mp si sala 2-Histria, localizata la etaj, capacitate 130 pers., suprafata 100 mp).

Facilitati copii
La hotelul Best Western Savoy copiii au parte de distractie cat cuprinde! In fiecare zi, cei mici sunt intampinati:
-in interiorul hotelului, de Academia de joaca La Domnul Girafa, unde gasesc jocuri si jucarii, desene animate, console WII, Kids Disco si multe alte surprize!
-la piscina, de un loc de joaca special amenajat si dotat cu jucarii gonflabile si tobogane.
-pe plaja, langa terasa hotelului copiii au inca un loc de joaca amenajat cu leagane si tobogane.

Camere
Hotelul Best Western Savoy are un total de 131 camere.

Tipuri camera
Dubla standard: Hotelul dispune de 48 de camere cu 2 paturi separate si vedere laterala la mare. Suprafata generoasa de aproximativ 25 mp si balcoanele cu deschidere spre mare, de unde puteti admira rasaritul, fac din aceste camere alegerea ideala pentru un concediu romantic. Numarul maxim de persoane ce pot fi cazate intr-o camera dubla standard sunt - 2 adulti si 2 copii.

Dubla cu vedere la mare: Hotelul dispune de 50 de camere cu pat matrimonial si vedere la mare. Suprafata generoasa de aproximativ 25 mp si balcoanele cu deschidere spre mare, de unde puteti admira rasaritul, fac din aceste camere alegerea ideala pentru un concediu romantic. Numarul maxim de persoane ce pot fi cazate intr-o camera dubla cu vedere spre mare sunt - 2 adulti si 2 copii.

Dubla family: Cele 17 camere Duble Family sunt impartite pe toate etajele hotelului si au vedere la mare frontala si laterala. Suprafata acestor spatii de cazare este mai mare decat a camerelor duble , 30.mp si au in plus fata de acestea, o canapea extensibila. Numarul maxim de persoane care se pot caza intr-o astfel de camera, este de 3 adulti si 1 copil sau de 2 adulti si doi copii.

Apartament Junior: Sunt in numar de 8, dispuse cate 1 apartament/fiecare etaj si au vedere la mare si piscina hotelului. Balcoanele se intind pe toata lungimea apartamentului cu iesiri din dormitor si living. Intrarea in aceste spatii de cazare se face prin living, iar intrarea in baie este din dormitor. Toate apartametele junior sunt prevazute cu o chicineta, iar livingul cu canapea extensibila.Suprafata acestui tip de apartament este de 45 mp si poate gazdui un numar maxim de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii.

Apartament Senior: Sunt impartite pe etajele 1 - 4, cate unul pe fiecare etaj, si au vedere frontala la mare. Balcoanele se intind pe toata lungimea apartamentului cu iesiri din dormitor si living. Intrarea in aceste spatii de cazare se face prin living, iar intrarea in baie este din living. Baile acestor apartamente sunt mai mari si sunt prevazute cu cada jacuzzi si dus. Toate apartamentele au canapea extensibila, suprafata acestora fiind de 50 mp. Se pot caza in Apartamentul Senior maxim 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii.

Apartament Executive: Cu o vedere senzationala de la nivelul etajelor 7 si 8, cele doua Apartamente Executive, cu o suprafata de 65 mp, sunt special amenajate pentru a imbina confortul unei vacante de vis cu necesitatea de a avea business-ul aproape. Balcoanele se intind pe toata lungimea apartamentului cu iesiri din dormitor si living. Intrarea in aceste spatii de cazare se face prin living, iar intrarea in baie este din living. Baile acestor apartamente sunt de 10 mp si sunt prevazute cu cada jacuzzi si dus. In living putem regasi o canapea extensibila si un birou utilat. Apartamentul Executiv poate gazdui un numar maxim de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii.

Apartament Matrimonial: Cele doua Apartamente Matrimoniale se situeaza la etajele 5 si 6 ale hotelului si au o suprafata de 55 mp si respectiv 65 de mp. Ambele au vedere frontala la mare, de pe terasele cu suprafete de 40mp, dotate cu sezlonguri. Baile acestor apartamente sunt de 10 mp si sunt prevazute cu cada jacuzzi si dus. In living putem regasi o canapea extensibila si un birou utilat. Apartamentul Matrimonial poate gazdui un numar maxim de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii.

Dotari camera
Toate camerele sunt prevazute cu sistem de acces control in camera pe baza de cartele magnetice, acces la High Speed Internet wireless gratuit, TV color, instalatie de climatizare, minibar, safe, grup sanitar cu cada, uscator de par, priza pentru barbierit, 2 telefoane in camera si in baie cu acces international, paturi suplimentare disponibile, balcoane largi cu vedere la mare.

Altele
Accesul cu animale de companie este permis, taxa fiind de 75 lei/noapte/animal.

Camera DUBLA STANDARD sau DUBLA CU VEDERE LA MARE
-Copilul intre 0-7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adulti fara a se acorda pat suplimentar;
-Copilul intre 7-12 ani neimpliniti beneficiaza de 50% reducere la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adult si se acorda 1 pat suplimentar;
-Copilul intre 12-16 ani neimpliniti beneficiaza de 30% reducere la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adult si se acorda 1 pat suplimentar;
Numarul maxim de copii admis in camerele duble este de 2 copii cu varstele cuprinse intre 0-12 ani neimpliniti SAU 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12-16 ani neimpliniti.
Tarife suplimentare pentru copii (in camera cu 2 adulti)

Camera DUBLA FAMILY sau APARTAMENTE
-Copilul intre 0-7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adulti;
-Copilul intre 7-12 ani neimpliniti beneficiaza de 70% reducere la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adult;
-Copilul intre 12-16 ani neimpliniti beneficiaza de 50% reducere la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adult;
Numarul maxim de persoane admise in camerele duble family si apartamente:
2 adulti + 2 copii cu varstele cuprinse intre 0-16 ani neimpliniti sau 3 adulti + 1 copil cu varstele cuprinse intre 0-16 ani neimpliniti.
Orice persoana peste 16 ani este considerata adult si va beneficia de 30% reducere din tariful unui adult doar in Camere Duble Family sau Apartamente.
In camerele Duble Family si Apartamente nu se poate introduce pat suplimentar pentru ca in acestea exista deja o canapea extensibila

Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in).
Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out).
La cazare turistii vor achita taxa de statiune la receptia hotelului.

Descriere Pachet All Inclusive 2016
Intr-o atmosfera placuta si rafinata, faci primii pasi in interiorul hotelului nostru. Bine ai
venit la Savoy Hotel, unde facilitatile speciale ale pachetului All Inclusive iti vor oferi
o vacanta reusita!
In prima zi de concediu, vei fi rasfatat cu o cina dintre cele mai gustoase. Dimineata, iti
incantam simturile cu cele mai prospete si diversificate preparate pentru un plus de
energie si un start perfect. Dupa-amiaza, continuam rasfatul culinar cu un pranz delicios
pentru toate gusturile. La caderea serii, te poftim din nou la masa pentru a savura o cina
usoara si sanatoasa. Toate cele 3 mese sunt insotite de bauturi rafinate si sucuri
revigorante (disponibile si in toate celelalte baruri), ce pot fi servite atat in restaurant, cat
si pe terasa. In ultima zi de vacanta, ne luam la revedere si te poftim la un mic dejun si
un pranz savuros pentru a-ti ramane in minte momentele de rasfat culinar de la mare.
De asemenea, te poti bucura si de urmatoarele facilitati speciale:
Spectacole copii alaturi de Trupa Sufletel
Spectacole adulti alaturi de Teatrul Semn

Pachet bauturi All Inclusive
Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, Nesquick, ceai, racoritoare
carbonatate din gama Pepsi - Pepsi, Pepsi Twist, Mirinda, SevenUP ; racoritoare
necarbonatate din gama Pepsi - Prigat de portocale, Lipton Ice Tea Lemon; , longdrinkuri,
bere draft si vin alb/rosu servit la draft*;
Hotel Savoy a imbunatatit pachetul All Inclusive 2016 cu o noua serie de bauturi
alcoolice rafinate pentru a satisface gusturile cosmopolite ale celor mai pretentiosi
oaspeti, dar si pentru a va oferi experienta unei vacante perfecte.
Johnnie Walker Red Label Gin Gordon's
J & B Rare Wembley
Bushmills Original
Rom Captain Morgan Spice Gold
Wild Turkey 81
Cinzano Bianco, Rosso & Dry
Smirnoff Red Carolans Crema de Whisky
Smirnoff Flavours
(Vanilla, Orange, Apple, Raspberry)
Tequila Jose Cuervo Especial Silver
Savoy Hotel
S.C.Complex Savoy S.A. RO7252404 J13/1157/1995
Sediul Hotel Savoy, Mamaia, 900001, judetul Constanta
0241 606 900 bw@savoyhotel.ro www.savoyhotel.ro
*Acest pachet de bauturi este disponibil pe parcursul tuturor meselor, precum si in toate
barurile hotelului prezentate mai jos, cu exceptia vinului alb/rosu servit la draft, care nu
se regaseste la barul de pe plaja si piscina.

Restaurantul Savoy:
Mic dejun, intre orele 07:00-10:00;
Dejun, intre orele 12:30-14:30;
Extra Snack, intre orele 17:00-18:00 cu Pizza, Hamburger & Hot Dog;
Cina, intre orele 19:00-21:30 in regim bufet suedez, se serveste atat in restaurant, cat si pe terasa acestuia.
Dreamer Bar Piscina: deschis intre 09:00-22:00
Escape Bar Lobby: deschis intre 08:00-23:00
Bar Plaja: deschis intre 09:00-19:00
Inghetata pentru toate gusturile la Dreamer Bar Piscina
Acces pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a sezlongului de plaja pentru
fiecare adult sau copil cu varsta peste 7 ani*.
Acces la piscinele incalzite ale hotelului cu sezlong si umbrela in limita
disponibilitatii. Nu se pot face rezervari pentru sezlong.
Acces La Domnul Girafa - Academia de joaca, spatiu amenajat in interiorul
hotelului la mezanin. Incepand cu 1 Iunie si pana la 10 septembrie, cei mici vor beneficia
de prezenta unui animator intre orele 10:00- 19:00, jocuri si jucarii pentru copiii cu varsta
cuprinsa intre 1 si 8 ani, desene animate, modelare de baloane, face painting, Kids Disco.
Intre orele 10:00-19:00, copiii vor fi serviti cu apa, suc de fructe si prajiturele.
Acces la locurile de joaca pentru copii de la plaja si piscina cu jucarii gonflabile si
tobogane.
Parcare auto gratuita in limita disponibilitatii.
*Copiii sub 7 ani vor achita sezlongul de plaja.

Pe toata perioada sezonului (iunie, iulie, august) masa se va servi sub forma de bufet.
Pentru perioada, mai si septembrie (dupa 10 septembrie) masa se va servi a la carte.
Toate bauturile incluse se vor servi in regim self-service.
Produsele alimentare si bauturile in sistemul All Inclusive se servesc exclusiv in locatiile:
restaurant, terasa restaurant, piscina, Plaja, Escape Bar Lobby si Dreamer Pool Bar, pe parcursul sejurului. Produsele oferite la mic dejun, dejun si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului si pe terasa, pe parcursul desfasurarii mesei. Nu este permisa iesirea cu produse alimentare si bauturi din aceste locatii.
Clientii care achizitioneaza All Inclusive vor primi la receptie, la check-in, bratari, pe
care sunt obligati sa le poarte pe tot parcursul sejurului.
Hotelul asigura cazarea tuturor oaspetilor incepand cu ora 18:00 , astfel check-in-urile
mai devreme de aceasta ora se efectueaza in functie de disponibilitatea din ziua
respectiva.
Check-out-ul se face cel tarziu la ora 12.00, in ziua plecarii.
Clauze informative:
La cazare turistii vor achita taxa de statiune la receptia hotelului.
Hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente
pe care le va oferi turistilor in pachetul all inclusive.
Avand in vedere ca nu sunt conditii de pastrare in echipamente cu regim termic
controlat, nu este permis accesul in hotel cu alimente sau bauturi din exterior.
Minibarurile din camere sunt incarcate cu bauturi racoritoare diverse, bere,
vinuri- contra cost. Toate aceste produse sunt precizate in fisa de consum a
minibarului si scoaterea acestora din racitor va fi considerata ca si intentie de
consum, determinand incarcarea valorii produselor lipsa din minibar in contul
camerei, solicitandu-se clientului achitarea acestora.
Accesul cu animale de companie de talie mica este permis, fiind taxat cu 75
lei/zi/animal de companie.
Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera pe piscina sau pe plaja. La
check-in turistii vor primi pe langa cardurile pentru accesul in camera si cardurile
pentru prosoape. Prosoapele vor putea fi gasite in zona piscinei hotelului si vor
putea fi folosite atat la piscina cat si la plaja. La check-out turistii au obligatia de a
preda aceste carduri impreuna cu cardurile pentru accesul in camera.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.