Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

New Splendid Hotel&Spa - Adults Only


Descriere

RESTAURANT SI BAR - Restaurantul si barul sunt deschise in fiecare zi de la ora 07:00 la 22:00. In perioada 07:00 - 10:00 se serveste mic dejun tip bufet. Pe perioada sezonul estival (01.07- 31.07) exista posibilitatea de a servi si pranzul sub forma de bufet.
SPA & WELLNESS - oaspetii hotelului pot beneficia de un centru wellness compus dintr-o piscina interioara cu zona de hidromasaj, sauna uscata, sauna umeda, dus emotional, fantana de gheata si o zona de relaxare; sunt disponibile si servicii de masaj, contra unui cost suplimentar, cu programare prealabila.
Camere superior vedere lac/ statiune: vedere spre lac/ statiune, balcon, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, aer conditionat, incalzire, minibar, kettle, serviciu de trezire, pardoseala de gresie, plasa de tantari, garderoba/dulap. Baie: dus, cada, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, prosoape. Situate la etajele I-IV. Suprafata camerei: 29 mp, Tip(uri) de pat: 1 pat dublu extralarge (180/200 cm) sau 2 paturi de o persoana (90/200 cm)

Camera standard vedere statiune: vedere la statiune, televizor LCD, telefon, canale prin cablu, seif, aer conditionat, incalzire, birou, pardoseala de gresie, plasa de tantari, garderoba/dulap, dus, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, toaleta, baie, papuci de casa, minibar, serviciu de trezire. Suprafata camerei: 28 mp. Tip(uri) de pat: 1 pat dublu mare (160/200) sau 2 paturi de o persoana (90/200)

Parterul si restaurantul sunt comune pentru cele doua corpuri ale Hotelul SPLENDID.

IMPORTANT!!! In camere se pot caza maxim 2 adulti. Copiii nu se accepta la cazare, acesta fiind un hotel Adults Only (+16 ani)
Servicii masa: in perioada 01.07-31.08.2019, se valorifica obligatoriu pranz, servit ca bufet.
Facilitati gratuite:
- pastrare valori (seif in camere)
- acces la centrul wellness (piscina interioara, sauna umeda, sauna uscata, dus emotional, fantana de gheata, zona de relaxare si hidromasaj)
- parcare in limita locurilor disponibile
Facilitati cu taxa:
- salon masaj
- sala conferinte
- sala sedinte





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.