Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JULIAN CLUB


Descriere

Julian Club ofera facilitati de familie pentru toate varstele, inclusiv club pentru copii si divertisment de seara. In plus, cele mai multe camere sunt suficient de mari pentru intreaga familie !
Adultii se pot relaxa si se pot bucura de razele calde ale soarelui in zona piscinei hotelului, iar copiii sunt distrati cu toboganele , activitatile si competitiile regulate.
Un bufet bogat deschis, impreuna cu 1 restaurant Ala Carte, cu preparate din diferite colturi ale lumii! Julian Club Hotel prezinta gusturi gastronomice cu peste 20 de ani de experienta Julian.
Sunt disponibile meniuri speciale pentru copii, iar in restaurantul nostru principal e prezenta o zona speciala de bufet pentru copii.
Chiar in centrul de divertisment de la piscina, opriti-va la bar pentru o gustare intre distractii. Barul de la piscina ofera nenumarate gustari si bauturi.
All-inclusive by Julian Club Hotel este un mod diferit de a experimenta vacanta ta. Pachetul nostru all inclusive va ofera tot ce va trebuie pentru a va bucura de o vacanta de familie, relaxati-va si distrati-va la Julian Club Hotel
Piscine
Hotelul Julian Club este locul perfect pentru cei care doresc o vacanta imbatabila, combinata cu o multime de facilitati de agrement. Julian Club hotel are patru piscine in aer liber. Doua piscine principale, o piscina pentru copii, o piscina cu tobogane.
Divertisment & Activitati
Divertisment de top pe care nu il veti experimenta in alta parte, ci doar in Julian Club Hotel Marmaris.
Activitati sportive in timpul zilei
Jocuri de biliard - Acte de cabaret
- Noapte Ent. - Pro. arata
Zona scenei in aer liber.
Clubul copiilor
Piscina pentru copii
Mini discoteca
Mini Julian
Copiii sunt mereu in cautarea de ceva nou si interesant pentru a explora si a descoperi. Julian Kids Land vine cu personalul nostru specializat kidsland care ii vor distra pe cei mici de dimineata pana seara.
Oaspetii nostri mai tineri nu sunt niciodata uitati la Julian Club Hotel, unde Julian Kids Land ofera divertisment sigur. Cu cea mai larga gama de activitati, inclusiv un parc fantastic pentru copii, piscina cu tobogane si mini discoteca, ne vom asigura ca imaginatia lor este implinita, oferindu-le parintilor timpul pe care il merita sa se relaxeze si sa se bucure de vacanta.


Oferim o gama completa de servicii spa adaptate nevoilor dumneavoastra. Veniti si bucurati-va de un masaj relaxant cu terapeutii nostri de masaj. Intineriti-va corpul si mintea cu serviciile noastre spa complete, care va ofera tratamente faciale si corporale superioare intr-o atmosfera de lux si liniste. Va invitam sa va rasfatati si sa va rasfatati in mediul nostru senin si placut, care va va lasa in fericire cereasca.
Wellness Spa este o facilitate unica in cazul in care calitatea, luxul si satisfactia sunt prioritatea noastra principala. Spa & Wellness center ofera, baie turceasca, masaje de baie turceasca, sauna, baie de aburi, masaj thailandez, pachete spa exclusive, camere de masaj, masaj cu ciocolata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.